17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις“21 Μαΐου… Άντε λοιπόν να δούμε!”  Του Θοδωρή Γιάνναρου 

“21 Μαΐου… Άντε λοιπόν να δούμε!”  Του Θοδωρή Γιάνναρου 

Ημερομηνία:

Ο κύβος απ’ ότι φαίνεται ερρίφθη και μάλιστα οριστικά με την 21η Μαΐου να αποτελεί εκλογικό ορόσημα των πιο περίεργων εκλογών μετά την μεταπολίτευση η οποία από την πλευρά της αποτέλεσε επίσης ορόσημο, κατά τη διάρκεια της οποίας, θάψαμε μεν οριστικά…  τον γύψο με τον οποίο είχε καλυφθεί η Ελλάδα, αλλά απελευθερώσαμε τα Ορκ του εξώκοσμου  -τους ροπαλοφόρους, τους κουκουλοφόρους και τους αναρχοαυτόνομους μπαχαλάκηδες, στους οποίους μάλιστα προσφέραμε και τον κοινοβουλευτικό μανδύα για να μην νιώθουν παράνομοι! Στη δημοκρατία κάποιοι είπαν…  πως όλοι χωράνε, ειδικά οι επαναστάτες  -ακόμα και εκείνοι… οι γιαλαντζί και θρασύδειλοι, οι πεινασμένοι-άεργοι, και οι οπαδοί του Στάλιν με το σφυρί και το δρεπάνι…

Είναι γεγονός πως ο καπιταλισμός στον οποίο ζούμε, έχει ένα μόνιμο – κατά κάποιους – ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας, την οποία όμως ελέγχουν και πατρονάρουν κομματικοί ινστρούκτορες και καθοδηγητές… με το αζημίωτο, που δεν είναι και καθόλου ευκαταφρόνητο! Είναι οι αναβιωμένοι μπολσεβίκοι ή μάλλον οι απέθαντοι νέο-μπολσεβίκοι, όπου από τους 100, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς ή νοητικά ρετάλια και ένας μόνο εξ’ αυτών είναι πραγματικός μπολσεβίκος με πεντιγκρί και επίσημα οφίτσια… Ο απολυταρχισμός  -κομμουνισμός δηλαδή,  που πρεσβεύουν, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένας τύποις σοσιαλισμός… που βιάζεται πολύ!

Οι άνθρωποι αυτοί, δυστυχώς μας κυβέρνησαν επί 4,5 χρόνια και μας πήγαν πίσω τουλάχιστον μια δεκαετία, φάγαν…  ήπιαν -αρκετοί εξ’ αυτών πλούτισαν, μας απείλησαν με θάψιμο τρία μέτρα κάτω στη γη, μας στοχοποίησαν, μας απείλησαν, μας κατέστρεψαν και τώρα ζητάνε να τους επιτρέψουμε εκ νέου με την ψήφο μας, να ολοκληρώσουν το έργο τους, με νέα τύπου Πρεσπών συμφωνία με την Τουρκία για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, άφεση της Κύπρου στη μοίρα της, γκρέμισμα του φράχτη στον Έβρο, εκδίωξη της Frontex, εισαγωγή αλλοδαπών φίλολάθρο-ΜΚΟ, δημιουργία ντόπιων ΜΚΟ για μερίδιο στην πίτα, αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών και πολιτογράφισή τους που θα αλλάξει το δημογραφικό, ακύρωση των συμφωνιών περί αμυντικής συνδρομής και ακύρωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων -όσων δεν έχουν ολοκληρωθεί, απομάκρυνση στρατευμάτων και οπλισμού από τα νησιά μας… με νταούλια και ζουρνάδες και όλα καλά! Α! ξέχασα… επιστροφή στη δραχμή, μακριά από καπιταλιστικά νομίσματα τύπου ευρώ και επαναπροσέγγιση της Μόσχας, ενάντια στο κακό κατεστημένο του ΝΑΤΟ και τον καπιταλισμό της ΕΕ  -μιλάμε δηλαδή για μια… νέα Ελλάδα με νέα φιλοσοφία ζωής για τους ιθαγενείς και ίσως με καινούρια σημαία…  χωρίς σταυρό για να μην προσβάλλονται οι νεόφερτοι εξ’ Ανατολών!

Ναι, έρχονται εκλογές και το διακύβευμα είναι τεράστιο! Θέλουμε να συνεχίσουμε να υφιστάμεθα ως Έλληνες σε μια υφιστάμενη Ελλάδα ή να μετατραπούμε σε πολυφυλετικά Ορκ, χωρίς συνείδηση, αξιοπρέπεια και ευρωπαϊκά πιστεύω!

Αν και  είναι γνωστό πως η συμπάθεια που τρέφουμε μεταξύ μας με τον πρωθυπουργό είναι αμφίδρομη  -ας μην αναφερθεί καλύτερα το πρόσημο, αλλά χίλιες φορές Μητσοτάκης, παρά οι δαίμονες του εξώκοσμου που ήδη ακονίζουν τα γυριστά καραμπίτ και τα δρεπάνια τους για να μας εκπολιτίσουν και να κάνουν τους όποιους εναπομείναντες επιζώντες… σαν τα μούτρα τους  -walking dead δηλαδή…

Σε κάθε περίπτωση, το διακύβευμα αυτών των περίεργων εκλογών είναι η πολιτική σταθερότητα ή η ακυβερνησία με τα Ορκ του εξώκοσμου να αλωνίζουν στο χάος που δημιουργούν, για να έχουν και λόγο ύπαρξης! Δεν πρέπει οι πολίτες αυτής της χώρας να επιτρέψουν να μετατραπούν τα προσωπικά αδιέξοδα κάποιων σε πολιτικό αδιέξοδο της ίδιας της χώρας! Δεν το αξίζει αυτό, ούτε η Ελλάδα, αλλά ούτε εμείς!

Πρωθυπουργός σε κάθε περίπτωση θα ορκιστεί ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος που θα βγει νικητής από την εκλογική αναμέτρηση. Κάθε άλλη παραλλαγή θα είναι αδιανόητη και εκτός κάθε πολιτικής λογικής. Ο άγνωστος Χ είναι παράγων μόνο των… μαθηματικών και σίγουρα οι πολίτες αυτής της χώρας, δεν πρέπει να επιτρέψουν να γίνει παράγοντας της πολιτικής ζωής, όπως κάποιοι θα επιθυμούσαν!

Όσο μικρά κόμματα δεν επιθυμούν συνεργασίες, ώστε να υπάρξει σταθερή κυβέρνηση, ας πάνε στον αγύριστο με τις ευχές όλων! Δεν θα τους χρίσουμε βουλευτές και θα τους πληρώνουμε…  για να περπατούν ως κορδωμένα σκουπόξυλα… και με ύφος εκατό καρδιναλίων να μας δουλεύουν!

Μόνο μια σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της χώρας και την ανάπτυξη της! Σε κάθε περίπτωση το δεύτερο, δηλαδή οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης, οι αξιοπρεπείς μισθοί και τα καλύτερα ημερομίσθια, η προσέλκυση ακόμα μεγαλύτερων επενδύσεων, επιτυγχάνονται με πολιτική σταθερότητα και όχι με υπηρεσιακές κυβερνήσεις που εγγυώνται μόνο την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα σε πολιτικό, οικονομικό κοινωνικό επίπεδο. Μόνο μια σταθερή κυβέρνηση θα συμβάλει και στην αμυντική θωράκιση της χώρας! Αυτό ας μην το ξεχνάμε -θα ήταν έγκλημα!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img