24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕκλογές 2023Αλ. Τσίπρας: «Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για παροχές τελευταίας στιγμής δείχνουν πανικό»

Αλ. Τσίπρας: «Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για παροχές τελευταίας στιγμής δείχνουν πανικό»

Ημερομηνία:

Την άποψη ότι η παροχές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, όπως τα 150 ευρώ στους νέους δείχνει “πανικό” εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτική σταθμό Open.

   “Με 50 και 150 ευρώ κανείς δε σώθηκε. Γυρνάνε και μπούμεραγκ αυτά”, δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας, σχολιάζοντας πως ανακοινώθηκε η εν λόγω εξαγγελία 10 μέρες μετά την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος, κάτι που “δε δείχνει σοβαρότητα”, ούτε δίνει την “εικόνα ενός κόμματος που καλπάζει”, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

   Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι νέες εξαγγελίες για παροχές της τελευταίας στιγμής απαντάνε “σε πολύ καλά επεξεργασμένες θέσεις” του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. “Δε θα λυθεί το πρόβλημα των νέων με 150 ευρώ”, σημείωσε τονίζοντας πως τα προβλήματα των νέων σχετίζονται με τις σπουδές τους, δηλαδή την ελάχιστη βάση εισαγωγής, με τη στεγαστική κρίση στην Ελλάδα, που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ και με τις συνθήκες εργασίας, ελαστικές σχέσεις και χαμηλούς μισθούς.

   Συμπληρώνοντας την απάντησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στις προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, στις οποίες περιλαμβάνονται μέτρα στήριξης για τις μητέρες, όπως ο διπλασιασμός του επιδόματος και για τα νέα ζευγάρια, όσον αφορά τη στέγη.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτοδιοικητές εκλογές: Σε ποιες περιοχές θα διεξαχθεί ο β’ γύρος

Αύριο, Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ανοίγουν ξανά οι κάλπες των...

Σήμερα στην ΕΡΤ το ντιμπέιτ των υποψήφιων δημάρχων Αθηνών

Στις 21:15 σήμερα Τετάρτη 11/10 θα πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ...

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης

Λιγότερες από 24 ώρες απέμειναν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές...

Ποιες υποψηφιότητες στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: 13 στις περιφέρειες και 7 σε δήμους

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καλεί τους πολίτες...

Τελευταία Άρθρα

spot_img