20.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. ΠροστασίαΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν σε τροχαίο. Αδέσποτος σκύλος η...

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν σε τροχαίο. Αδέσποτος σκύλος η αιτία.  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ημερομηνία:

Το τροχαίο ατύχημα όπου τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των Καλυβίων, στον περιφερειακό δρόμο προς Μαρκόπουλο, την ώρα που η ομάδα της Άμεσης Δράσης  επέστρεφε από περιπολία καθώς είχε ολοκληρώσει τη βάρδια της. Ξαφνικά, στο τέλος μιας στροφής ο οδηγός της προπορευόμενης μηχανής, σύμφωνα με πληροφορίες,  είδε να πετάγεται μπροστά του ένας αδέσποτος σκύλος.

Ο αστυνομικός μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό έκανε απότομο ελιγμό για να αποφύγει το σκύλο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο η μηχανή με τους δύο αναβάτες να βρεθεί εκτός δρόμο. Ευτυχώς οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ παρά την πτώση στην άσφαλτο τραυματίστηκαν ελαφρά. Αρχικά τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για πλήρη ιατρικό έλεγχο. Στον τόπο του ατυχήματος πήγε και πυροσβεστικό όχημα της πολιτικής προστασίας του δήμου Σαρωνικού. Η κάμερα του Attica Press News κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από το ατύχημα.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img