11.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις«Γιατί ενοχλήθηκαν με αυτά που είπε ο Αντώνης Σαμαράς;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

«Γιατί ενοχλήθηκαν με αυτά που είπε ο Αντώνης Σαμαράς;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ημερομηνία:

Είναι πραγματικός φαρισαϊσμός, οι αντιδράσεις των γνωστών πολιτικών συνονθυλευμάτων, σχετικά με τις δημόσιες δηλώσεις Σαμαρά περί γονέα α και γονέας β, καταχρηστικό δικαιωματισμό και λαθρομετανάστες. Ο τ. Πρόεδρος της Ν.Δ. και τ. Πρωθυπουργός της Ελλάδος είπε απλά το αυτονόητο σε μια “ενωτική” για τη Νέα Δημοκρατία εκδήλωση, με αφορμή την “Ημέρα για την Ευρώπη”, όπου στο Ζάππειο βρέθηκαν τόσο ο νυν πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και δύο τέως  -Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς!

Οι γνωστοί όμως κύκλοι του “αφύσικου” και του “παράλογου” υποστηρίζουν τώρα, πως ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανέφερε ξεκάθαρα, αυτά που ο μέσος Έλληνας έχει στο μυαλό του, πέρα από τον ενωτικό του λόγο για την Φιλελεύθερη Ιδεολογία, προχώρησε δήθεν σε ακροδεξιές τοποθετήσεις σε σχέση με το λαθρομεταναστευτικό και σε σχέση με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τι ήταν λοιπόν όλα αυτά τα τρομερά που εκστόμισε ο πιο άξιος από τους Προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, που τόσο ενόχλησε τους οπαδούς της παράνοιας και του σκοταδισμού;

Είναι γνωστό, πως η ΝΔ υποστηρίζει με σθένος την επέκταση του φράκτη στον Έβρο. Έτσι λοιπόν  και ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι… “οι παράνομοι απ’ έξω”, έχουν δημιουργήσει και συνεχίζουν να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά στην Ελλάδα… Αν είναι σωστό για τη θωράκιση της χώρας ο συγκεκριμένος φράκτης, τον οποίο και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θα τον διατηρήσει και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επέκτασης του σε όλο το μήκος των χερσαίων μας συνόρων με την Τουρκία, πως τότε είναι ακροδεξιό παραλήρημα, το γεγονός πως οι λαθρομετανάστες δημιουργούν προβλήματα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, την οποία επιχειρούν να κατακλύσουν και αντί να ενσωματωθούν στον τρόπο ζωής εκείνων που τους δέχονται και τους φιλοξενούν, εκείνοι να θέλουν να αφομοιώσουν εμάς και να επιβάλουν έναν δικό τους πρωτόγονο, απάνθρωπο και ξένο ως προς τα δυτικά πρότυπα  τρόπο ζωής σε όλους μας;

Είναι μήπως λανθασμένο και ακραίο αυτό  που είπε, πως…  “αντί κάποιοι να στηρίζουν τους νέους μας να κάνουν παιδιά, προσπαθούν να εισάγουν παράνομους απ’ έξω για να γεννοβολούν στη χώρα μας και να εισπράττουν τα επιδόματα;”. 

Ευχαριστούμε… αλλά δεν θα πάρουμε και μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά που είπε αυτά που έχει κατά νου ο μέσος Έλληνας. Ο Αντώνης Σαμαράς πάντα σέβονταν τις αγωνίες των Ελλήνων πολιτών όπως τον σεβάστηκαν κι εκείνοι… ακόμα σέβονται και αναπολούν, θεωρώντας πως λείπει…  και μάλιστα πολύ, ειδικά τώρα που τον έχουμε πραγματικά ανάγκη!

Από την άλλη, δήλωσε με παρρησία, σχετικά με όσα συντελούνται τα τελευταία χρόνια στη Δύση γενικότερα.. . δηλαδή την αποδόμηση και το γκρέμισμα όλων όσων συνιστούν την κοινή κληρονομιά μας, όπως τα ιερά πρόσωπα της “Μητέρας” και του “Πατέρα”, υποβιβάζονται τα σε ξερούς και παντελώς απρόσωπους αριθμούς: “Γονέας No1” και “Γονέας No2″. Αυτά δεν αντικατοπτρίζουν την  Ευρώπη που ονειρευόμαστε! Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες, πιθηκίζοντας εισαγόμενες ανοησίες για το πόσα δήθεν είναι τα φύλα, να βγάζουν με τα ίδια τους τα χέρια τα μάτια τους!  Αλήθεια, που είναι το λάθος που οι “διφορούμενοι” υποστηρικτές μιας “δημοκρατίας… σαν τα μούτρα τους”, υποστηρίζοντας την παραλογία  επιτιθέμενοι με βιαιότητα σε κάθε υποστηρικτή του αυτονόητου;

Έχει απόλυτο δίκιο ο Πρόεδρος όταν λέει, πως στα χρόνια του Μεσαίωνα τσακώνονταν διάφορες φατρίες… για το “φύλο των αγγέλων”, ενώ σήμερα το θέμα το οποίο κάποιοι θέλουν να φέρουν κάποιες άλλες φατρίες του σήμερα και να διατηρήσουν στο προσκήνιο είναι το…  “πόσα είναι τα ‘φύλα” στους ανθρώπους”. Είναι λάθος για τη χώρα μας και γενικά για τη Δύση, αυτός ο κατάπτυστος και καταχρηστικός ψεύτο-δικαιωματισμός, που οδηγεί σε μια ακατανόητη “νέα γλώσσα”…  δήθεν πολιτικής ορθότητας.

Όλοι έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν ελεύθερα τον σεξουαλικό τους προσδιορισμό, που αφορά μόνον σε εκείνους και που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίσει ή να αμφισβητήσει… Το γεγονός αυτό όμως, δεν μπορεί να αλώσει την κοινωνία, τις συνήθειες, τα ήθη, τα έθιμα και την όποια Πίστη μας!

“Παιδιά κάνουν και περηφανεύονται γι’ αυτά… μόνο τα αγοράκια και τα κοριτσάκια, όταν γίνονται ζευγάρι… και κανένας άλλος!”.

Εν κατακλείδι: το να επιδιώκουν κάποιοι, πράγματα που είναι ενάντια στο θεσμό της οικογένειας, της φύσης του ανθρώπου και της πατρίδας, είναι παράλογο, αλλά είναι συγχρόνως και αδύνατον κάποιοι λίγοι “φαύλοι” να μην το υποστηρίζουν σθεναρά και με πολύ θόρυβο… ειδικά προεκλογικά! 

Τελεία και Παύλα…‼️

Σχετικά Άρθρα

“Σχολικός εκφοβισμός και παιδική εγκληματικότητα!” Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Ε!… δεν τρέχει και τίποτα: κάτι πιτσιρικάδες πλάκωσαν στο...

«Τελικά, το αγκάθι θα γίνει τριαντάφυλλο;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα τελευταία 40...

«Οι ψυχές ζητούν δικαίωση, ενώ η αλήθεια μπαζώνεται» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ναι, το τραγικό συμβάν με τις δεκάδες θύματα  -αθώες...

«Η Πανδημία που βιώσαμε ήταν μόνον η αρχή!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Η παγκόσμια κοινότητα ήταν, είναι και συνεχίζει να παραμένει...

«Λεωφόρος Δικαιοσύνης, αριθμός 57» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους κύριοι υψηλά...

Τελευταία Άρθρα

spot_img