11.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις«Ο μπάρμπα Νίκος σχολιάζει Eurovision» Του Θοδωρή Γιάνναρου

«Ο μπάρμπα Νίκος σχολιάζει Eurovision» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ημερομηνία:

“Κάποιοι χρησιμοποιούν το συναίσθημα για τους πολλούς και κρατούν την όποια λογική διαθέτουν, κρυμμένη… για τους εαυτούς τους και κάποιους άλλους λίγους!”

Αυτά που θα διαβάσετε στη συνέχεια δεν είναι κάποιο ψέμα! Είναι πέρα για πέρα αληθινά. Φαίνεται σαν κάποιος να διασκεδάζει κάνοντας πλάκα, αλλά δυστυχώς, όλο το σκηνικό, μόνο πλάκα δεν είναι. Ακόμα και αν κάποιος σοβαρός πολίτης το ήθελε, δεν θα μπορούσε ούτε κατά διάνοια να σκεφτεί κάτι αντίστοιχο!

Στο δια ταύτα λοιπόν:, τραγουδάει ο συμπαθής Βας-Βας για την Ελλάδα… η Κύπρος μας πετάει απλόχερα το 12άρι! Εκπροσωπεί ο Κατέλης την Κύπρο… η Ελλάδα προσφέρει ανερυθρίαστα τα 12άρια… και ο πλανήτης γελάει και ξεκαρδίζεται με την κατάντια μας! Αυτό δεν ονομάζεται αμοιβαίος σεβασμός, και αλληλοϋποστήριξη… αλλά μάλλον πρόκειται για την  απόλυτη αλληλογελοιοποίηση!

Στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, η Κύπρος έδωσε 12άρι στην Ελλάδα για ένα τραγούδι ενός κοντοκουρεμένου παιδιού, το οποίο είχε αποκομίσει 3 βαθμούς… από 40 χώρες, για ένα τραγουδάκι που σίγουρα θα διέπρεπε σε διαγωνισμό τραγουδιού της Αννίτας Πάνια… και μετά οι Κύπριοι φίλοι μας παρεξηγήθηκαν που πήραν το τεσσαράκι από εμάς… για πρώτη φορά, υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα τους κατέστρεψε αν τους είχε δώσει12 βαθμούς θα πήγαιναν τελικό!

Η λογική λέει, πως κακώς μας έδωσαν 12 βαθμούς για το trash-τραγουδάκι του κοντοκουρεμένου νεανία και εμείς πράξαμε άριστα με το τεσσαράκι με το οποίο βαθμολογήσαν το δικό τους τραγούδι αν και το “τγία” ίσως να ήταν αρκετά πιο αντιπροσωπευτικό και δίκαιο!

…και μετά εμφανίστηκε ο καλοφαγωμένος Κοτζιάς να τα χώνει στην Νέα Δημοκρατία και τον  Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του… ότι το τεσσάρι που δώσαμε στην Κύπρο αντιπροσωπεύει όχι μόνο τα αισθήματα που τρέφουν οι Έλληνες για τη Μεγαλόνησο, αλλά γενικά κρύβουν μια προσπάθεια απεμπλοκής της Ελλάδος από την Κύπρο και το Κυπριακό!

Τι δήλωσε λοιπόν ο ανεκδιήγητος πρώην ΥΠΕΞ της Ελλάδος  -ναι εκείνος που πρωτομαστόρεψε την προδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”  και πανηγύριζε πλάι πλάι με τους γραφικούς ψεύτο-Μεγαλέξανδρους” την εκχώρηση της Μακεδονίας στους σλαβοσκοπιανούς!

Δήλωσε πως: “το τεσσάρι που δώσαμε στην Κύπρο στο μουσικό πανηγυράκι της eurovision δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα… ένα ακόμα δείγμα δηλαδή, της προσπάθειας που κάνουν πολλές πλευρές του κυρίαρχου συστήματος, να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία από τη Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτέα σχέδιά του….”

Μιλάμε για.., “used οικοδομικό υλικό” που απομακρύνεται από το εργοτάξιο που ακόμα διαθέτει το απαιτούμενο θράσος να αμφισβητεί λογικές διαδικασίες… Η αστεία παρέμβαση-σχόλιο του απίθανου κυρ Νίκου Κοτζιά στο Twitter, για τον “κακό βαθμό” που έδωσε η Ελλάδα στο τραγούδι της Κύπρου, αρχικά είχα την εντύπωση πως το ανήρτησε  κάποιο parody account από τα πολλά που κυκλοφορούν… αλλά μετά κατάλαβα  -είναι και γείτονάς μου πανάθεμά τον και κουρεύεται στον ίδιο κουρέα με μένα!

Με το άραγε μπορεί να συγκριθεί ο κυρ Νίκος Κοτζιάς ιδίως όταν εκφέρει μετά παρρησίας άποψη..,  επί ζητημάτων κρίσιμης σημασίας για τη μοίρα των Ελληνοκυπρίων, όπως η ιστορία με το “τεσσάρι” της Ελλάδας στο κυπριακό…  άσμα ασμάτων.

Ο Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος κατακρίνει όσο πιο σκληρά μπορεί, την επιλογή της ελληνικής επιτροπής για τη Γιουροβίζιον, είναι ο ίδιος ακριβώς άνθρωπος που διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που υποτίθεται πως διαθέτει εμπειρία ως προς την χάραξη των ελληνικών διπλωματικών κινήσεων, έμπειρος και μάλιστα στην πρώτη γραμμή των εξωτερικών σχέσεων της χώρας μας, θα ‘λεγε κανείς.

Γιατί άραγε ο γεμιστός-Κοτζιάς δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε αυτές τις “πολλές πλευρές του κυρίαρχου συστήματος” που αναφέρει; Ίσως επειδή είναι τόσο πολλυάτιθμες ή μήπως επειδή είναι τόσο κυρίαρχο το σύστημα; Δηλαδή έχει σχεδιαστεί μια σατανική πλεκτάνη τέτοιου μεγέθους, ώστε ακόμη και οι εξωφρενικές υπερβολές περί “θεωριών Συνομωσίας να ωχριούν μπροστά σε ότι εγκληματικό συνέβη στον Διαγωνισμό άσματος της φετινής Γιουροβίζιον;

Ε!… Κυριάκο, βάλε τον σύντροφο Κοτζιά στις κριτικές επιτροπές της Eurovision και όχι μόνο.

Ο άνθρωπος αυτός που μετρά… κυριολεκτικά για δύο, συνδυάζει παλμών του τα πάντα… και την γεωστρατηγική οξυδέρκεια και τη σοφία … με μουσικό ταλέντο συγχρόνως!

Anyway:  η γελοιότητα αυτή με τα 12άρια μεταξύ Κύπρου και Ελλάδος πρέπει να σταματήσει! Συγχαρητήρια στην Ελληνική Επιτροπή που το κατάλαβε! Ακόμα περισσότερα όμως συγχαρητήρια θα δεχθεί, αν σταματήσει να επιλέγει σκουπίδια να εκπροσωπούν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς… 

 Με το συμπάθιο… 

Σχετικά Άρθρα

“Σχολικός εκφοβισμός και παιδική εγκληματικότητα!” Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Ε!… δεν τρέχει και τίποτα: κάτι πιτσιρικάδες πλάκωσαν στο...

«Τελικά, το αγκάθι θα γίνει τριαντάφυλλο;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα τελευταία 40...

«Οι ψυχές ζητούν δικαίωση, ενώ η αλήθεια μπαζώνεται» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ναι, το τραγικό συμβάν με τις δεκάδες θύματα  -αθώες...

«Η Πανδημία που βιώσαμε ήταν μόνον η αρχή!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Η παγκόσμια κοινότητα ήταν, είναι και συνεχίζει να παραμένει...

«Λεωφόρος Δικαιοσύνης, αριθμός 57» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους κύριοι υψηλά...

Τελευταία Άρθρα

spot_img