19.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΑνοίγει η αυλαία του 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών θιάσων Αν. Αττικής. 7...

Ανοίγει η αυλαία του 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών θιάσων Αν. Αττικής. 7 υπέροχες παραστάσεις στο αμφιθέατρο του Δ. Σαρωνικού – Όλο το πρόγραμμα

Ημερομηνία:

Το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών θιάσων Αν. Αττικής που συνδιοργανώνεται από την Θεατρική Πορεία «Ανοιχτά Πανιά» του Ν.Π.Δ.Δ «Αριστόδικος» και την Περιφέρεια Αττικής αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα πολιτιστικά γεγονότα του Δήμου μας.

Από τις 26 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε επτά υπέροχες παραστάσεις καθημερινά στις 20.30 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού στα Καλύβια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

✅Παρασκευή 26 Μαΐου: «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», των Ρέππα – Παπαθανασίου, από  το Θεατρικό εργαστήρι Γλυκών Νερών, Δήμου Παιανίας «Επί σκηνής δρώμενα»

✅Σάββατο 27 Μαΐου: «Μικρές Ιστορίες Φόνων» του Παναγή Μπρατάκου από τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό σύλλογο Τριλογία, Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κατάλληλο από 16 ετών και άνω.

✅Κυριακή 28 Μαΐου: «Sweet dreams… Bitter Realities από την Θεατρική Ομάδα «4action», Δήμου Μαραθώνος

✅Δευτέρα 29 Μαΐου: «Λοιπόν Συνεχίζουμε;» διασκευή του «Play on» του Rick Abbot, από το Θεατρικό Εργαστήρι ΕΣΝΜ (Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης)

✅Τρίτη 30 Μαΐου: «Τα κόκκινα φανάρια», του Αλέκου Γαλανού από την ομάδα «Πυρπολητής, Πυρήνες Πολιτισμού» Δήμου Διονύσου

✅Τετάρτη 31 Μαΐου: « Δεσποινίς ετών 39» των Σακελλάριου- Γιαννακόπουλου από την Θεατρική πορεία «Ανοιχτά Πανιά», Δήμου Σαρωνικού

✅Πέμπτη 1 Ιουνίου: «Τα παιδιά είναι παιδιά  – Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρντο ντε Φιλίππο από το «ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ» Θεατρικού Συλλογού Σπατών.

Το θέατρο μας ενώνει!

Σας περιμένουμε με χαρά!

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img