16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις«Η νέα προσπάθεια μπολιάσματος…  με DNA προβάτου!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

«Η νέα προσπάθεια μπολιάσματος…  με DNA προβάτου!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ημερομηνία:

Δεν θα κάνω το λάθος να μπω σε αντιπαράθεση για πολιτικούς που δεν σέβομαι… ειδικά εκείνους, που οι σκέψεις τους είναι απόψεις κάποιου άλλου, η ζωή τους τίποτε άλλο παρά μια αποτυχημένη μίμηση και τα πάθη τους ένα απλό λαϊκό ρητό. Δεν θα αντιπαρατεθώ σε καμία περίπτωση για κάποιους τυχάρπαστους ευρύπρωκτους, όπως τους είχε χαρακτηρίσει κάποτε πριν χιλιάδες χρόνια ο Αριστοφάνης, που άρπαξαν την εξουσία, επειδή πέτυχαν τον λαό μεθυσμένο, που στην συνέχεια…  όταν συνήλθε από το κακό μεθύσι, αντιλήφθηκε με τρόμο, τις καταστροφικές συνέπειες του μεθυσιού και… της μεθυσμένης απόφασής του! Είναι και ο κύριος λόγος του φούμου στο “συνονθύλευμα ατάκτων συνιστωσών” στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση πριν κάποιες μέρες! 

Δεν θα μπω σε ανούσιες συζητήσεις, αντιπαραθέσεις και επιχειρήματα, για πολιτικούς που αρέσκονται να ρητορεύουν σε παρατεταγμένα πρόβατα… Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα αστείοι. Αν πηγαίναμε σε πόλεμο εναντίον τους, θα ήταν σαν να πολεμούσαμε εναντίον ενός τεράστιου ζωολογικού κήπου σε έναν ανούσιο και αχρείαστο πόλεμο.

Για να είναι η “φυλή” των υπηκόων που εκπροσωπούν, στο χάλι που βλέπουμε… είναι φανερό και αυταπόδεικτο, πως οι τωρινοί ηγέτες της είναι οι χειρότεροι και οι πιο επικίνδυνοι που υπήρξαν ποτέ… και όμως παλεύουν για να προκαλέσουν κάποιου είδους δεύτερο λαϊκό μεθύσι, το οποίο θα προκαλέσουν, μπολιάζοντας κάποιους εκ των πολιτών με DNA… προβάτου  -ένα προϊόν από αδίστακτους ατάλαντους που θέλουν να χορηγήσουν σε ακραία άσχετους. Συνεχίζουν την προσπάθεια, παρά το στραπάτσο της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης… που ισχυρίζονται πως σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν…

Υπάρχουν γενικά πολιτικοί τους οποίους σέβομαι τόσο λίγο, που θα ήταν άχρηστο να πω κάτι περισσότερο γι’ αυτούς, μιας και θα ήταν αδύνατο να γίνει πιο λίγο. Αλήθεια, τι περισσότερο να πει κανείς για αυτό το αριστερόστροφο πολιτικό καφενείο, πέραν του ότι, όταν μικρά και ασήμαντα ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εκείνα στη δικιά τους… Ποιος ο λόγος να ξοδευτεί περισσότερο σάλιο γι’ αυτά;

Μάλλον αυτά όλα να είχε στο μυαλό του ο πάλαι ποτέ κόκκινος Διονύσης Σαβόπουλος όταν δήλωσε: “…ελπίζω σε μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία”, με τους συντρόφους να του επιτίθενται με θυμό και απαξίωση στο Twitter και γενικά στα social media… ακόμα και σήμερα, βδομάδες μετά την δημόσια δήλωσή του!

Όμως, το να τους ενοχλεί τόσο, που ένας τόσο σπουδαίος και εμβληματικός καλλιτέχνης όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος – ο αγαπημένος Νιόνιος, πήρε ανοικτά θέση υπέρ της νίκης και της αυτοδυναμίας ενός αντίπαλου κόμματος δεν είναι ούτε μη ανθρώπινο ούτε παράλογο. Ενόχλησε σφόδρα όμως, όταν ο ίδιος εξέφρασε δημόσια και με παρρησία, την επιθυμία του να βγει αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία από τις δεύτερες εκλογές! Οι σύντροφοι δεν ενοχλήθηκαν απλώς, αλλά εξοργίστηκαν. Και εξοργίστηκαν τόσο ανεξέλεγκτα που εκτός από το να εκτοξεύσουν δηλητήριο και μίσος εναντίον του, ξεκίνησαν να διαδίδουν ψέματα και συκοφαντίες, για τραγούδια που δήθεν έκλεψε. Έφτασαν δε στο σημείο να διαδώσουν ότι ακόμα και η γνωστή “Συννεφούλα” του 1966 ήταν κλεμμένη από ιταλική σαπουνόπερα… Δεν πειράζει, θα τους περάσει, όταν προσγειωθούν στις δεύτερες κάλπες ακόμα πιο ανώμαλα… με κομμένη τη ζώνη ασφαλείας! 

Ακόμα πιο πολλοί πολίτες που θα ψηφίσουν χωρίς δισταγμό Νέα Δημοκρατία, όπως ο υποφαινόμενος, δεν ανήκουν στην αυλή Μητσοτάκη, ούτε ίσως καν να τον συμπαθούν! Τουλάχιστον όσον αφορά σε εμένα, τα αισθήματα ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αφεντιά μου, είναι αμοιβαία και αυτό είναι γνωστό σε όλους και εντός και εκτός ΝΔ! Όμως οι εκλογές αυτές είναι, είτε το θέλουμε, είτε όχι,  “ο απόλυτος μονόδρομος” -ειδικά αυτές οι δεύτερες που ακολουθούν μετά τα κόλπα του Αλέξη με την απλή αναλογική, που του γύρισε μπούμερανγκ και τον ισοπέδωσε!

Πολλοί από τους προαναφερθέντες -η συντριπτική τους πλειοψηφία δηλαδή, θα ψηφίσει χωρίς δεύτερη σκέψη Νέα Δημοκρατία και Μητσοτάκη Πρωθυπουργό!  Είναι όλοι εκείνοι, που παθαίνουν αναφυλαξία όπως και εγώ… και μόνο με τη σκέψη, πως το συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου ηγείται ο ¨ανεπάγγελτος¨ Αλέκσις Τσίπρας, θα μπορούσε να εμποδίσει τον σχηματισμό ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης μιας και η κυβέρνηση-κουρελού – αυτή που ονειρευόταν και ηδονίζονται στις ονειρώξεις του μας τελείωσε… και ο ίδιος με την απαίσια ένρινη φωνή του, να εκφωνήσει το διάγγελμα νίκης του… και αυτό γιατί δυνητικά εμπόδισε τη σύσταση μιας σταθερής και ισχυρής κυβέρνησης της ΝΔ. Τότε όμως, θα έχει κάτσει η βάρκα της χώρας σε κοφτερά βράχια εν μέσω αχαρτογράφητων υδάτων!

Οι εκλογές του Ιουνίου είναι η μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε με τους Πολάκηδες, τους Τσίπρες και τους Παπάδες μια και καλή και να τους στείλουμε εκεί που ανήκουν – στο περιθώριο της ιστορίας!

Σχετικά Άρθρα

«Οι ψυχές ζητούν δικαίωση, ενώ η αλήθεια μπαζώνεται» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ναι, το τραγικό συμβάν με τις δεκάδες θύματα  -αθώες...

«Η Πανδημία που βιώσαμε ήταν μόνον η αρχή!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Η παγκόσμια κοινότητα ήταν, είναι και συνεχίζει να παραμένει...

«Λεωφόρος Δικαιοσύνης, αριθμός 57» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους κύριοι υψηλά...

«Δυστοπικό Μέλλον και Ηθική Δυστοπία!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Μάλλον έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να ζήσουμε,...

«Οι αγρότες απασφαλίζουν!!!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Οι Έλληνες αγρότες προειδοποιούν με τελεσίγραφα, για το ενδεχόμενο...

Τελευταία Άρθρα

spot_img