22.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΛαυρεωτική: Ξεκίνησε το 21ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Αν. Αττικής – Χιλιάδες...

Λαυρεωτική: Ξεκίνησε το 21ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Αν. Αττικής – Χιλιάδες συμμετοχές – Εντυπωσιακό θέαμα

Ημερομηνία:

Θεαματικά προγράμματα και εντυπωσιακές εμφανίσεις αναμένεται να προσφέρουν και φέτος οι εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας  που συμμετέχουν στο 21ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για  Όλους το τετραήμερο από 1 έως 4 Ιουνίου 2023. Το καθιερωμένο πλέον Φεστιβάλ αποτελεί θεσμό για την Ανατολική Αττική και έχει αγκαλιαστεί από δεκάδες ομάδες από όλη την χώρα οι οποίες συμμετέχουν σ’ αυτό κάθε χρονιά με τα ιδιαίτερα όσο και εντυπωσιακά προγράμματα τους.

Αθλούμενοι και αθλούμενες από τεσσάρων έως 75 ετών με το κέφι και τη ζωντάνια τους, αναδεικνύουν τη ¨Γυμναστική για Όλους¨ με θεματικά προγράμματα τα οποία συνδυάζουν στοιχεία χορού, χορευτικά, ακροβατικά και θεατρικά. 

Το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους του Δήμου Λαυρεωτικής, δεν έχει διαγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα –όπως όλα τα Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους- αναδεικνύοντας έτσι τη χαρά της συμμετοχής χωρίς απαιτήσεις «βαθμών» και ανταγωνισμού. Όλοι συμμετέχουν σε μια γιορτή και επιβραβεύονται με αναμνηστικά έπαθλα, αλλά το σημαντικότερο «έπαθλο» είναι ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων αθλούμενων που με ευφάνταστα κοστούμια και  πρωτότυπες χορογραφίες παρουσιάζουν μετά από προπονήσεις μηνών τα προγράμματά τους. 

Το 21ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Ανατολικής Αττικής 2023, αποτελεί μία συνδιοργάνωση του Δήμου Λαυρεωτικής, του «Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου» και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων

https://www.ego-gymnastics.gr/wp-content/uploads/2023/05/Programma-21ou-Festival-Anatolikis-Attikis-2023.pdf

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img