20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤένιςΚόσμοςΤι είναι το patch που ήταν κολλημένο στο στήθος του Novac Djokovic

Τι είναι το patch που ήταν κολλημένο στο στήθος του Novac Djokovic

Ημερομηνία:

Του Νίκου Αντωνίου

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες ώρες, για ένα δίσκο που ήταν κολλημένος στο στήθος του Novak Djokovic, κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Roland Garros, απέναντι στον Marton Fucsovics.

Μετά το τέλος του πρώτου σετ, ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε να αλλάξει μπλούζα και τότε φάνηκε ένας περίεργος μεταλλικός δίσκος πάνω στο στήθος του. Έμοιαζε με μια μικρή μπαταρία κάτι που συζητήθηκε από τους σχολιαστές του αγώνα.

“Κάτι μαγνητοσκοπήθηκε στον Novak”, είπε ο Jim Courier που σχολίαζε τον αγώνα για το Tennis Channel. “Έχετε δει ποτέ τον Robert John Downey Jr στο ίδιο δωμάτιο με το Djokovic; Ίσως ο Novac είναι ο Iron Man”, αστειεύτηκε.

Τι είπε ο Τζόκοβιτς για τον μεταλλικό δίσκο;

Όταν ο Τζόκοβιτς ρωτήθηκε σχετικά μετά τη νίκη του στην αρχή αστειεύθηκε: «Όταν ήμουν παιδί μου άρεσε πολύ ο Iron Man, οπότε προσπαθώ να υποδυθώ τον Iron Man». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους συνεργάτες του. «Η ομάδα μου, μου προσφέρει μια απίστευτα αποτελεσματική νανοτεχνολογία για να με βοηθήσει να αποδώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, οπότε αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου. Αν δεν ήταν αυτό, μάλλον δεν θα ήμουν εδώ». Σαφώς κάνοντας χιούμορ, δεν ήθελε να πει τι ακριβώς έκανε αυτός ο δίσκος.

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο στο διαδίκτυο, το μυστήριο λύθηκε. Ο δίσκος είναι ένα Taopatch, που είναι ένα θεραπευτικό σκεύασμα, που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση Συμπτωμάτων Νευρολογικών Καταστάσεων (ΣΚΠ, Ινομυαλγία, Πάρκινσον κ.λπ.).

Δεν ξέρουμε σε τι ακριβώς βοηθάει τον Novac Djokovic αυτό το patch, όμως το προϊόν κέρδισε μία παγκόσμια διαφήμιση.

Το TaoPatch έγραψε στο Twitter: “Ο Djokovic χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία Taopatch® SPORT! Το Taopatch® SPORT θρέφει το σώμα με μήκη κύματος θεραπευτικού φωτός, χωρίς παρενέργειες ή απελευθέρωση χημικών ουσιών. Φοριέται καθημερινά, ενεργοποιείται από το φως του ήλιου και τη θερμότητα του σώματος εξασφαλίζοντας θεραπείες 720 ωρών κάθε μήνα.”

Σχετικά Άρθρα

Ο Casper Ruud πήρε τον τίτλο στη Βαρκελώνη.

Γράφει ο Νίκος Αντωνίου Ο Casper Ruud νίκησε με 7-5,...

Ο Τσιτσιπάς για 3η φορά πρωταθλητής στο Monte Carlo!!!

https://www.youtube.com/watch?v=uTeWCvjbTeg&t=2s Γράφει ο Νίκος Αντωνίου Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατέκτησε τον τίτλο...

To TATOÏ Club υποδέχεται το τουρνουά IMG FUTURE STARS 2024 με Holger Rune και Francisco Cerundolo

Γράφει ο Νίκος Αντωνίου To TATOÏ Club υποδέχεται για 3η...

Davis Cup 2024: Θρίαμβος για την Εθνική Ελλάδας επί της Ρουμανίας

Η Εθνική Ελλάδας πανηγυρίζει την επιστροφή της στο World...

DAVIS CUP: Η ώρα της κλήρωσης για τη συνάντηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη συνάντηση της...

Τελευταία Άρθρα

spot_img