18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις«Συνωμοτεί το σύμπαν…  και κάποιοι… αυτοκτονούν!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

«Συνωμοτεί το σύμπαν…  και κάποιοι… αυτοκτονούν!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ημερομηνία:

“Κάποιοισαν μια παρέα μεθυσμένων, που ρίχνουν ζάρια, πίσω στις αντρικές τουαλέτες κάποιου συνοικιακού χανείου, έχουν απαξιώσει και γελοιοποιήσει τις πολιτικές παρατάξεις που εκπροσωπούν! Όποιος λοιπόν δεν έχει δει οίκο ανοχής στις 5 η ώρα το πρωί, δεν μπορεί σίγουρα να ξέρει, σε τι αποχαύνωση οδηγείται η αντιπολίτευση σ’ αυτήν την χώρα του νότου της Βαλκανικής Χερσονήσου” 

Ειλικρινά, δεν μπορώ πλέον να καταλάβω τι συμβαίνει! Μάλλον ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ένα περίεργο τρόπο έχει ολοκληρωτικά μαγέψει και ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που ναι μεν γαβγίζουν -ήπια πια, αλλά έχουν μετατραπεί σε πειθήνια κατοικίδια που τον προωθούν στο θρόνο και κάνουν τα πάντα για να τον χρίσουν “Αυτοκράτορα ή μάλλον… απόλυτο “Μονοκράτορα!”….  κουνώντας μάλιστα και την ουρά τους χαρωπά! Δεν εξηγείται αλλιώς η προεκλογική συμπεριφορά που και τα δύο κόμματα επιδεικνύουν, λίγες μόνο μέρες πριν τις δεύτερες κάλπες… Είναι πραγματικά ανεξήγητο!

Κάπως έτσι, οι μαρτυριάρηδες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψαν αρκετά νέα μέτρα και σίγουρα την επικίνδυνη φορολογική πολιτική που πρεσβεύουν!

🔹“Θα ενισχύσουμε ΕΝΦΙΑ και φόρο γονικής παροχής και κληρονομιάς…”, είπε το ΠΑΣΟΚ!”. Θα διατηρήσει δηλαδή τον ΕΝΦΙΑ… για να παταχθούν … οι έχοντες ιδιόκτητο σπίτι,  ενώ οι άμεσοι φόροι όπως ο φόρος γονικής παροχής και κληρονομιάς θα αυξηθούν, καθώς και ο φόρος ακίνητης περιουσίας. Είναι οι φόροι που αφορούν….  στους έχοντες (sic) και πρέπει σε κάθε περίπτωση να διατηρηθούν και να αυξηθούν κλιμακωτά!!!

Οι δηλώσεις αυτές που προέρχονται από πρωτοκλασάτα στελέχη-υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ επέλασαν σαν βόμβες μεγατόνων…  λίγες μόνο ώρες μετά το σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με τα όσα είπε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, η οποία δήλωσε ότι θα αυξηθούν οι φόροι που βαρύνουν τη μεσαία τάξη, ενώ ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σε φορολόγηση 15% των μερισμάτων των επιχειρήσεων! Το ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε δηλαδή χωρίς να θέλει να εξειδικεύσει τα νεφελώδη και επικίνδυνα φορολογικά του πλάνα που πάνε αγκαζέ με τα αντίστοιχα του ΣΥΡΙΖΑ…

🔹“Την έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. στις επιχειρήσεις στο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ”, αποκάλυψε η Πόπη Τσαπανίδου! Συμπλήρωσε δε, πως αυτό θα γίνει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Φυσικά, όλα αυτά υπό την προϋπόθεση να σχηματίσει κυβέρνηση…  ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε ένα φιλικό για αυτούς παράλληλο σύμπαν και δεν φαίνεται να έχουν λάβει το μήνυμα της κάλπης. Συνεχίζουν να προκαλούν με το αλαλούμ, τις ασάφειες και την κακεντρέχεια, προς τους πολίτες αυτής της χώρας, των προγραμμάτων και των άτακτων και άναρχων δηλώσεων επίλεκτων στελεχών τους.

Αλήθεια αν τους ξεφεύγουν από το στόμα… αβούτηχτα στην φαιά ουσία του εγκεφάλου τους όλ’ αυτά, αναρωτιέται κανείς, πόσα άλλα τερατώδη μας έχουν αποκρύψει, σχετικά με τις προθέσεις τους για ταχεία Σοβιετοποίηση της χώρας;

Αναρωτιέμαι, πως ικανά και λαοπρόβλητα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Παύλος Χρηστίδης, και Μιχάλης Κατρίνης ανέχονται αυτόν τον καταποντισμό της ηγεσίας τους! Δεν καταλαβαίνω πως υγιή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Κώστας Ζαχαριάδης υπομένουν χωρίς να διαμαρτύρονται τον ξεπεσμό της παράταξης την οποία υπηρετούν!

Πάντως ένα μπορούμε εύκολα να  πιστώσουμε στις ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που όπως φαίνεται έχουν χάσει και τ’ αυγά και τα πασχάλια. Έχουν διατηρήσει όμως το απύθμενο θράσος τους και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό γαρνιρισμένο με ανείπωτη πολιτική σαχλαμάρα!…

Κατάφεραν, ακόμα και ανθρώπους που δεν συμπαθούν ή ακόμα που απεχθάνονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα τους… και έξω τους, να λένε: “…χίλιες φορές Μητσοτάκης, παρά οι θρασύτατοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι κρετίνοι!”

Συνεχίζουμε λοιπόν προς τις δεύτερες κάλπες… με μεγάλη περιέργεια ως προς το τι θα συμβεί, όπως και που τελικά θα κάτσουν οι μπίλιες των εκλογικών ποσοστών!

 

Σχετικά Άρθρα

“Σχολικός εκφοβισμός και παιδική εγκληματικότητα!” Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Ε!… δεν τρέχει και τίποτα: κάτι πιτσιρικάδες πλάκωσαν στο...

«Τελικά, το αγκάθι θα γίνει τριαντάφυλλο;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα τελευταία 40...

«Οι ψυχές ζητούν δικαίωση, ενώ η αλήθεια μπαζώνεται» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ναι, το τραγικό συμβάν με τις δεκάδες θύματα  -αθώες...

«Η Πανδημία που βιώσαμε ήταν μόνον η αρχή!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Η παγκόσμια κοινότητα ήταν, είναι και συνεχίζει να παραμένει...

«Λεωφόρος Δικαιοσύνης, αριθμός 57» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους κύριοι υψηλά...

Τελευταία Άρθρα

spot_img