15.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒιβλιοθήκη - ΠρόσωπαΣοφία Ζαχαράκη: Τα σχέδια της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα στον Τουρισμό...

Σοφία Ζαχαράκη: Τα σχέδια της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα στον Τουρισμό μας. Αποκαλυπτική συνέντευξη στο APn.

Ημερομηνία:

Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στο Attica Press News

Οι μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη, η κρουαζιέρα, η μοντέρνα αντίληψη στην επιχειρηματικότητα, ο πλούτος της Ελληνικής γης, οι σύγχρονες τουριστικές τάσεις παγκοσμίως και οι θετικές προοπτικές σε βάθος δεκαετίας. 

Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη μιλάει στην κάμερα του Attica Press News και τον δημοσιογράφο Βάιο Σύρρο, για την εντυπωσιακή όσο και ενθαρρυντική για την οικονομία της χώρας, αύξηση του τουρισμού.  Περιγράφει το σχέδιο ανάπτυξης για την επόμενη μέρα με έμφαση στην Κρουαζιέρα και τα 700 και πλέον κρουαζιερόπλοια που θα βρίσκονται φέτος στις Ελληνικές θάλασσες και δίνει νέες προοπτικές στην επιχειρηματική δραστηριότητα, με έμφαση στην ανάδειξη του τεράστιου πλούτου που διαθέτει η αττική γη. Από τον οινοτουρισμό, την πλέον σύγχρονη τουριστική τάση παγκοσμίως, τον αγροτουρισμό και τον θρησκευτικό τουρισμό, έως τον αθλητικό τουρισμό και την ανάδειξη των σημαντικότατων αρχαιοτήτων ως βασικό πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.  

Σχετικά Άρθρα

«Όταν βρέθηκα άνεργος στα 59 μου αισθάνθηκα πως είμαι ένα τίποτα!» Κατάθεση ψυχής των εργαζομένων στο πρόγραμμα ¨55-67¨ της ΔΑΝΕΤΑΛ του Δ. Λαυρεωτικής.

https://www.youtube.com/watch?v=kn6M3typG_k Τέσσερις προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που βρέθηκαν ξαφνικά στην ανεργία,...

Τελευταία Άρθρα

spot_img