20.6 C
Athens
Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΞεκαθαρίζει η επόμενη μέρα για το Δήμο Σαρωνικού. Τα βρήκε ¨μπαστούνια¨ ο...

Ξεκαθαρίζει η επόμενη μέρα για το Δήμο Σαρωνικού. Τα βρήκε ¨μπαστούνια¨ ο Σοφρώνης από τον Παπαχρήστου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ημερομηνία:

Με μια ουσιαστική παρέμβαση χωρίς πολιτικές κορώνες, όπου ακούστηκαν πολλές αλήθειες που πονάνε, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου, κατά τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πήρε όλο το παιχνίδι πάνω του βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους για τις όποιες σοβαρές ευθύνες υπάρχουν και έθεσε γερά τα θεμέλια για την επόμενη μέρα στο Δήμο Σαρωνικού.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε ως κυρίαρχο θέμα την οικονομική κατάσταση του Δήμου Σαρωνικού καθώς και την πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού για το 2022, κράτησε πάνω από έξι ώρες και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Κορυφαία στιγμή, η αντιπαράθεση του τέως Δημάρχου Γιώργου Σοφρώνη και του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Παπαχρήστου, όταν ο Γιώργος Σοφρώνης βρήκε την ευκαιρία από μικροφώνου και επιχείρησε να πλασάρει τον εαυτό του ως την καλύτερη δυνατή επιλογή στις προσεχείς εκλογές, χρεώνοντας στο σύνολο της σημερινής Δημοτικής Αρχής τις ευθύνες για τη διαχείριση της καθαριότητας.

Παίρνοντας το λόγο ο Δημήτρης Παπαχρήστου, υπενθύμισε στον Γιώργο Σοφρώνη ότι εξακολουθεί να είναι απολογούμενος στον Εισαγγελέα ως ύποπτος εγκληματικής δράσης για παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα. Υποθέσεις που αφορούν, σύμφωνα με προανάκριση που διενεργεί η Δικαιοσύνη, την αδειοδότηση σε καντίνες της περιοχής με υπογραφή του τέως Δημάρχου. Μάλιστα ο Δημήτρης Παπαχρήστου έθεσε κι έναν ουσιαστικό προβληματισμό για το εάν τελικά θα καταφέρει ο Γιώργος Σοφρώνης να θέσει υποψηφιότητα με αυτή την δικαστική εκκρεμότητα λέγοντας: «Θα ήταν περισσότερο συνετό και λιγότερο αλαζονικό από την πλευρά του κ. Σοφρώνη να περιμένει το πόρισμα του Εισαγγελέα και να δει αν θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές και μετά να θέτει τον εαυτό του έτοιμο να αναλάβει τη διαχείριση του Δήμου».

Ο Δημήτρης Παπαχρήστου έθεσε ξεκάθαρα τις δικές του κόκκινες γραμμές σε θέματα διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο που θα κινηθεί από δω και στο εξής μέχρι τις δημοτικές εκλογές.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε επίσης σαφές ότι δεν ισχύουν τα σενάρια περί πτώχευσης του Δήμου Σαρωνικού και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι, όπως εδώ και πολλές εβδομάδες διαρρέει η αντιπολίτευση.    

Σχετικά Άρθρα

ΚΕΡΑΤΕΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία λόγω του εορτασμού της Αγίας Τριάδος

Λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων εορτασμού της Αγίας Τριάδος, Πολιούχου Κερατέας,...

Κόκκινος συναγερμός μετά από σύγκρουση πλοίων ανοιχτά της Χίου. Το ένα πλοίο με Τούρκους στο πλήρωμα αρνήθηκε βοήθεια από τις ελληνικές αρχές

https://m.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ufcHTXCaQjY&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής και σύμφωνα...

Τελευταία Άρθρα

spot_img