25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΣτο στάδιο της αξιολόγησης ο φάκελος για την αντιπλημμυρική προστασία της Κερατέας...

Στο στάδιο της αξιολόγησης ο φάκελος για την αντιπλημμυρική προστασία της Κερατέας ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ. 

Ημερομηνία:

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμητρα Πάλλη, και τον Βουλευτή της ΝΔ στην Ανατολική Αττική Βασίλη Οικονόμου.

Στο τελικό στάδιο της αξιολόγησης πριν την χρηματοδότηση βρίσκεται ο φάκελος που έχει καταρτήσει ο Δήμος Λαυρεωτικής και η Τεχνική του Υπηρεσία για την αντιπλημμυρική προστασία της Κερατέας.

Αυτή ήταν η κοινή διαπίστωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό Χρήστου Τριαντόπουλου  και υπηρεσιακών παραγόντων κατά την συνάντηση εργασίας που έγινε στο γραφείο του Υφυπουργού με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμητρα Πάλλη, παρουσία του Βουλευτή της ΝΔ στην Ανατολική Αττική Βασίλη Οικονόμου. Ο Υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος διαπίστωσε την πληρότητα του φακέλου και όπως είπε προχωρά πλέον στο επόμενο στάδιο που είναι η αξιολόγηση με τελικό στόχο την χρηματοδότηση του έργου της αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης της Κερατέας ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Λαυρεωτικής: Ενημέρωση για την μεγάλη πυρκαγιά στην Πλάκα Κερατέας

Ενημερώνουμε τους δημότες για τη  μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα,...

Πόνος στο γόνατο; Πότε χρειάζεται αρθροπλαστική;

Το συνεχές άλγος (πόνος) στο γόνατο και μάλιστα το...

Πλήρης αδιαφορία!

Του Θοδωρή Γιάνναρου “Η εκδίκηση των πολιτών στους πολιτικούς είναι...

Τελευταία Άρθρα

spot_img