26.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΒιασμός 12χρονης: Πέντε ονόματα υπόπτων στα χέρια της ανακρίτριας. Αναμένονται εντάλματα σύλληψης...

Βιασμός 12χρονης: Πέντε ονόματα υπόπτων στα χέρια της ανακρίτριας. Αναμένονται εντάλματα σύλληψης ακόμη και μέσα στη μέρα.  

Ημερομηνία:

Του Βάιου Σύρρου

Τα πλήρη στοιχεία πέντε ατόμων που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα φέρεται να εμπλέκονται άμεσα στην ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στο Κολωνό, έχει ήδη στα χέρια της η ανακρίτρια η οποία χειρίζεται αυτήν την ανατριχιαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Attica Press News, δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης, ή να κληθούν τα άτομα αυτά  να καταθέσουν ως μάρτυρές ανωμοτί, δηλαδή ως εν δυνάμει κατηγορούμενοι. Για την απόδειξη της εμπλοκής τους, θα γίνει λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, πιθανότατα θα κληθεί το ίδιο το παιδί να τους αναγνωρίσει καθώς επίσης θα προσκομιστούν και όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα.

Το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων έφτασε σε αυτά τα πέντε πρόσωπα μετά από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων τόσο από το Εγκληματολογικών Ερευνών όσο και από τη Δίωξη  Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου έγινε άρση απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα καθώς και σχολαστική αναζήτηση αποδεικτικών – ενοχοποιητικών στοιχείων στο διαδίκτυο.

Τα άτομα αυτά φέρεται να έχουν επικοινωνήσει με τον μαστροπό και την 12χρονη και να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της τουλάχιστον από μια φορά ο καθένας. Αυτό συμπεραίνεται και από τις ηλεκτρονικές συνομιλίες που φέρεται να είχε ο καθένας από αυτούς με την 12χρονη και με τον 53χρονο φερόμενο βιαστή – μαστροπό.

Ο 53χρονος που κρατείται Στη ΓΑΔΑ είναι ήρεμος και βρίσκεται απομονωμένος σε ένα κελί για να μην προκύψει κάτι δυσάρεστο με την ασφάλειά του, είτε από κάποιον άλλο κρατούμενο, είτε να κάνει κάτι ο ίδιος στον εαυτό του.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί με δικηγόρο που θα οριστεί από την ανακρίτρια καθώς ο συνήγορος υπεράσπισης που είχε μέχρι και χθες, τον εγκατέλειψε.

Η δικογραφία πολύ πιθανό να επιστρέψει από την ανακρίτρια πίσω στο Ανηλίκων για περαιτέρω έρευνα και λήψη καταθέσεων και πιθανή έκδοση νέων και μάλιστα πολλών ενταλμάτων σύλληψης, καθώς εκτιμάται ότι έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το κοριτσάκι πολλά περισσότερα άτομα από τα 10 που αρχικά είχαν εντοπιστεί.  

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Λαυρεωτικής: Ενημέρωση για την μεγάλη πυρκαγιά στην Πλάκα Κερατέας

Ενημερώνουμε τους δημότες για τη  μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα,...

Πόνος στο γόνατο; Πότε χρειάζεται αρθροπλαστική;

Το συνεχές άλγος (πόνος) στο γόνατο και μάλιστα το...

Πλήρης αδιαφορία!

Του Θοδωρή Γιάνναρου “Η εκδίκηση των πολιτών στους πολιτικούς είναι...

Τελευταία Άρθρα

spot_img