21.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. Προστασία"Αδέσποτη" σφαίρα διαπέρασε την καμπίνα αυτοκινήτου. Δράστες πιθανότατα Ρομά που πέρασαν το...

“Αδέσποτη” σφαίρα διαπέρασε την καμπίνα αυτοκινήτου. Δράστες πιθανότατα Ρομά που πέρασαν το λευκό βαν για …περιπολικό!!!

Ημερομηνία:

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης με τις αδέσποτες σφαίρες. Το νέο περιστατικό καταγγέλθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών. Πιο συγκεκριμένα δύο υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας, με έδρα το Μαρούσι, κατήγγειλαν ότι το μεσημέρι της Τρίτης και ενώ κινούνταν με το εταιρικό τους όχημα επί της λεωφόρου Τατοΐου στο ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης ξαφνικά και χωρίς ν΄ακούσουν πυροβολισμό, μια σφαίρα έσπασε το τζάμι του οδηγού και βγήκε από το τζάμι του συνοδηγού. Οδηγός και συνοδηγός “πάγωσαν” στη θέα των σπασμένων τζαμιών και από καθαρή τύχη και μόνο γλίτωσαν τον τραυματισμό ή ακόμα και τον θάνατο. Δύο είναι τα πιθανά σενάρια που εξετάζονται από τους αστυνομικούς. Είτε πρόκειται για αδέσποτη σφαίρα που δεν είχε στόχο τους συγκεκριμένους υπαλλήλους, είτε κάποιοι πέρασαν το λευκό βανάκι για όχημα της Αστυνομίας και το πυροβόλησαν. Αδιάψευστος μάρτυρας της ζοφερής πραγματικότητας, πάντως, οι εικόνες-ντοκουμέντο από το όχημα που δέχθηκε τα πυρά.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img