16.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚοινωνία – ΈγκλημαΣυνελήφθη ο Γιώργος Μπατατούδης. Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 11 χρόνια φυλάκιση. Κυκλοφορούσε...

Συνελήφθη ο Γιώργος Μπατατούδης. Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 11 χρόνια φυλάκιση. Κυκλοφορούσε με ταξί. Τον εντόπισε το Αναζητήσεων στην Καλλιθέα.

Ημερομηνία:

Σε μια λαϊκή γειτονιά της Καλλιθέας, όπου είχε βρει κρησφύγετο για να περνάει απαρατήρητος εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11:00΄ το πρωί και συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιώργος Μπατατούδης. Αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από σχολαστική έρευνα κατάφεραν και τον εντόπισαν την ώρα που έβγαινε από την είσοδο πολυκατοικίας και ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο όπου τον περίμενε για να τον παραλάβει. Ο Γιώργος Μπατατούδης σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το 2019, ελάμβανε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποφύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη από τις διωκτικές αρχές. Είχε αποκοπεί τελείως από το φιλικό και επαγγελματικό του κύκλο, διατηρούσε ελάχιστες επαφές με μέλη της οικογένειάς του και κυκλοφορούσε συνεχώς με ταξί για να μην εντοπιστεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 77χρονος επιχειρηματίας έκανε απάτες κατ΄εξακολούθηση εκδίδοντας ακάλυπτες επιταγές ενώ παράλληλα δεν απέδιδε τους φόρους που του αναλογούσαν, καθώς και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το δημόσιο.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img