23.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚοινωνία – ΈγκλημαΘρίλερ στην Κέρκυρα με το βυθισμένο αυτοκίνητο. Αυτοχειρία ή στυγερή δολοφονία; Γρίφος...

Θρίλερ στην Κέρκυρα με το βυθισμένο αυτοκίνητο. Αυτοχειρία ή στυγερή δολοφονία; Γρίφος ο κόμπος στο τιμόνι από το δίχτυ που συγκρατούσε οστά του θύματος

Ημερομηνία:

Του Βάιου Σύρρου

Το DNA από τα λιγοστά οστά των κάτω άκρων που βρέθηκαν μέσα στο βυθισμένο αυτοκίνητο στο λιμάνι της Κέρκυρας, αναμένεται να ρίξει φως στην πραγματική ταυτότητα του άγνωστου άνδρα που έχασε τη ζωή του εγκλωβισμένος μέσα στην καμπίνα του παλαιού και εξαιρετικά διαβρωμένου από τη θάλασσα  Alfa Romeo.

Είναι πράγματι ο αγνοούμενος Κώστας Φ.  η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε από την μητέρα του τον Ιούνιο του 2006; Είναι πράγματι ο 55χρονος από τους Καρουσάδες, ένα χωριό στα βόρεια του νησιού, ο οποίος ένα βράδυ χάθηκε μυστηριωδώς από προσώπου γης και οι συγγενείς του τον αναζητούν εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια;  

Κι αν είναι όντως αυτός, ποια είναι άραγε η πραγματική αιτία θανάτου;

Η πτώση στη θάλασσα ήταν μια κίνηση απόγνωσης ή κρύβεται κάτι άλλο;

Παρά το γεγονός ότι υπόθεση φαινομενικά θα μπορούσε και να κλείσει ως αυτοχειρία εάν ταυτοποιηθεί εργαστηριακά και το DNA του, ο ιατροδικαστής ωστόσο κρατάει σοβαρές επιφυλάξεις για την αιτία θανάτου, δηλαδή τον πνιγμό από τη βύθιση του αυτοκινήτου στη θάλασσα. Επιφυλάξεις όμως και για το εάν ο θάνατος του θύματος ήταν από επιλογή ή συνέβη κάτι άλλο.

Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι το δίχτυ που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο είναι δεμένο στο τιμόνι. Δίχτυ που είχε μέσα του ένα από τα οστά των κάτω άκρων του θύματος. (φωτο)

Μήπως όταν το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, αυτό το δίχτυ που παρά τα τόσα χρόνια στο βυθό παρέμεινε στη θέση του γερά δεμένο στο τιμόνι, είχε τυλιγμένο ολόκληρο το σώμα του άτυχου άνδρα; Το οποίο φυσικά με τα χρόνια έμεινε σκελετός;

Ο ιατροδικαστής ζήτησε από τις Διωκτικές Αρχές να διεξάγουν σχολαστική έρευνα στο βυθό του λιμανιού αναζητώντας περισσότερα στοιχεία και κυρίως το κρανίο από το οποίο ενδεχομένως να υπάρξουν στοιχεία που ίσως δώσουν και την πραγματική αιτία θανάτου του 55χρονου.

Από το πρωί στον σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο κάνουν έρευνα του βυθού έμπειροι δύτες καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι τα υπόλοιπα οστά βρίσκονται κάπου εκεί κοντά στον πυθμένα κι αυτό γιατί, το αυτοκίνητο δεν φαίνεται να είχε σπασμένα τζάμια όταν έπεσε στη θάλασσα  πριν από 17 χρόνια, αλλά έσπασαν τώρα στην προσπάθεια ανέλκυσης του οχήματος με γερανό.    

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img