17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚοινωνία – ΈγκλημαΣοκ στο Σαρωνικό: Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από ξυλοδαρμό μέσα στο σχολείο!...

Σοκ στο Σαρωνικό: Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από ξυλοδαρμό μέσα στο σχολείο! Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι μαθητές Γυμνασίου

Ημερομηνία:

Σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα του Σαρωνικού προκάλεσε το νέο περιστατικό ωμής βίας μέσα σε σχολείο, με δράστες και θύμα μαθητές. Το νέο περιστατικό νεανικής παραβατικότητας έγινε το πρωί μέσα στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Καλυβίων.  Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις ανήλικοι μέλη της ίδιας παρέας, επιτέθηκαν και χτύπησαν με γροθιές και κλοτσιές έναν 15χρονη μαθητή. Το ανήλικο θύμα τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η επίθεση στο μαθητή και η βάναυση κακοποίηση του προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Αμέσως ειδοποιήθηκε το 100 και λίγο αργότερα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Σαρωνικού. Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστή η αιτία που προκάλεσε το σοβαρότατο αυτό επεισόδιο ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και ο εισαγγελέας ανηλίκων.   

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img