18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. Προστασία¨Δυστυχώς υπάρχουν θύματα που εξαϋλώθηκαν. Δεν θα έχουν οι συγγενείς τους έστω...

¨Δυστυχώς υπάρχουν θύματα που εξαϋλώθηκαν. Δεν θα έχουν οι συγγενείς τους έστω κάτι για να αποχαιρετήσουν¨  Ομολογία – σοκ από στελέχη του εγκληματολογικών ερευνών

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται με αμείωτο  ρυθμό οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για να μπορέσουν να εντοπίσουν και το παραμικρό ίχνος πλέον από τα αθώα θύματα, κάποια από τα οποία εξακολουθούν να αγνοούνται μέσα στις φρικτά παραμορφωμένες λαμαρίνες των δύο τρένων. Έμπειρα στελέχη του εγκληματολογικών ερευνών και της πυροσβεστικής όπως είπαν στο atticapressnews, δυστυχώς θεωρούν πιθανό ότι, θα υπάρξουν γονείς οι οποίοι δεν θα έχουν τίποτα να θάψουν από το αδικοχαμένο παιδί τους. Οι απίστευτα υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν ακαριαία, όπως λένε, αμέσως μετά την σφοδρή μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων και την τεράστια μπάλα φωτιάς από την έκρηξη, δημιούργησαν εφιαλτικές συνθήκες ικανές να εξαφανίσουν και να εξαϋλώσουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο κάποιους από τους άτυχους επιβάτες. Κι ότι πιθανόν να απέμεινε το αποτελείωσε η πυρκαγιά  που έκαιγε για ώρες στα συντρίμμια.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, οι νεκροί ανέρχονται στους 44, οι τραυματίες στους 72, εκ των οποίων οι 57 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, οι 6 σε ΜΕΘ και οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες, με τον φόβο ότι οι αριθμοί αυτοί μπορεί να αυξηθούν. Η ταυτοποίησης των σορών θα γίνει με τη μέθοδο αναγνώρισης DNA.

Η συγκλονιστική στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img