23.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΕπικίνδυνη αγέλη σκυλιών κατασπάραξε ελάφια και πρόβατα σε αγρόκτημα στην Κερατέα! Εικόνες...

Επικίνδυνη αγέλη σκυλιών κατασπάραξε ελάφια και πρόβατα σε αγρόκτημα στην Κερατέα! Εικόνες σοκ από την νυχτερινή επιδρομή.  

Ημερομηνία:

Στόχος επιδρομής από αγέλη άγριων σκυλιών έγινε ένα αγρόκτημα με ελάφια και πρόβατα που βρίσκεται στην περιοχή της Διψέλιζας στην Κερατέα του Δήμου Λαυρεωτικής.

Η επιδρομή ξεκίνησε αργά το βράδυ της Κυριακής και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της φάρμας κράτησε για ώρες καθώς η επικίνδυνη αγέλη έφευγε για λίγο αλλά επέστρεφε αμέσως μετά με στόχο τα ζώα που υπήρχαν μέσα στο κτήμα. Τα άγρια σκυλιά όπως  φαίνεται και από το οπτικό υλικό που εξασφάλισε το Attica Press News, επιτέθηκαν με μανία και κατασπάραξαν τα ελάφια αλλά και τα πρόβατα που βρίσκονταν μέσα στο αγρόκτημα. Μάλιστα ένα από τα θηλυκά ελαφάκια που κατασπαράχτηκε από την επικίνδυνη αγέλη, κυοφορούσε.

Ο τρομοκρατημένος ιδιοκτήτης της φάρμας, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άκουσε την αναστάτωση που προκλήθηκε από την επιδρομή της αγέλης, τρομοκρατημένος βγήκε από το σπίτι και αναγκάστηκε να πυροβολήσει με την καραμπίνα του στον αέρα για εκφοβισμό σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τα άτυχα ζώα του. Όταν τελικά κατάφερε να εκδιώξει την αγέλη, ενημέρωσε την αστυνομία και έγινε καταγραφή του απίστευτου περιστατικού που προκάλεσε αναστάτωση στα μέλη του οικισμού. Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα που προέκυψε από την επικίνδυνη αγέλη, καθώς εκφράζουν φόβους ακόμη και για την σωματική τους ακεραιότητα.     

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img