16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΜετάλλια και σημαντικές διακρίσεις για το Αγωνιστικό Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής Ο.Α. ΛΑΥΡΙΟΥ

Μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις για το Αγωνιστικό Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής Ο.Α. ΛΑΥΡΙΟΥ

Ημερομηνία:

Με μετάλλια και πολλές διακρίσεις το Αγωνιστικό τμήμα ενόργανης γυμναστικής του Ο.Α.ΛΑΥΡΙΟΥ  στον αγώνα  Τελικής Φάσης Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων – Παγκορασίδων) Α΄-Γ΄-Δ΄ Περιφερειών.

Στον  αγώνα που είχε προκηρυχθεί από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία – Ε.Γ.Ο. , στις 23 – 24 Ιουνίου 2023, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού  αγωνίστηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ο.Α. Λαυρίου με εκπληκτικές επιδόσεις. 

 

Παμπαίδες:

-Ο Σπυριούνης Νικόλαος

Χρυσό μετάλλιο στους Κρίκους. Δύο Αργυρά μετάλλια,  Έδαφος και Μονόζυγο.  Χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα.   Κατετάγη 5ος στο σύνθετο ατομικό.

-Ο Γιαννόπουλος Παναγιώτης

Χρυσό μετάλλιο στους Κρίκους.  Δύο Χάλκινα μετάλλια, Έδαφος και Άλμα.

-Ο Σταυρόπουλος Δημήτριος 

Χρυσά μετάλλια σε Σύνθετο ατομικό,  Έδαφος,  Ίππο και Κρίκους.  Αργυρά μετάλλια, στο Δίζυγο και Μονόζυγο.  Χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα.

Παγκορασίδες:

-Η Σπυριδή Λυδία κατετάγη  4η στο Δίζυγο , 4η στο Έδαφος και 6η Σύνθετο Ατομικό.

-Η Μπολογκίνα Λάουρα, 7η στο Άλμα.

Εξαιρετική εμφάνιση και για τις παγκορασίδες Β’ Γκίκα Ελένη, Συρίγου Μελίνα, Τσακαλάκη Γεωργία, Κωλέτση Μαρίνα και Χαροκόπου Δανάη που κέρδισαν τις εντυπώσεις στον πρώτο τους αγώνα.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας  και στις αθλήτριες καθώς και στους προπονητές τους για την ολοκλήρωση αυτής της αθλητικής χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο !

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img