23.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΚαι 3ος απινιδωτής στο παραλιακό μέτωπο! Εξαιρετική προσφορά για το συνάνθρωπο από...

Και 3ος απινιδωτής στο παραλιακό μέτωπο! Εξαιρετική προσφορά για το συνάνθρωπο από την ομάδα Safer Life Greece και δωρητές.

Ημερομηνία:

Σε τρία σημεία του παραλιακού μετώπου βρίσκονται πλέον ισάριθμες συσκευές απινιδωτών για την άμεση επέμβαση σε επείγοντα περιστατικά και παροχή πρώτων βοηθειών για την ανάνηψη ατόμων που έχουν χάσει τις αισθήσεις τους προδομένοι από την καρδιά τους. Η εξαιρετική πρωτοβουλία ανήκει στα μέλη της ομάδας Safer Life Greece οι οποίοι με τη αμέριστη συνδρομή και συμπαράσταση ιδιωτών, προσπαθούν να αναπτύξουν ένα ¨δίκτυο ζωής¨ για την διάσωση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο ζωής.  

Ακολουθεί η ανάρτηση που έγινε από τα μέλη της ομάδας:

«Σήμερα ξεφουρνίσαμε και τον τρίτο δημόσιο απινιδωτή ενισχύοντας έτσι περισσότερο το παραλιακό μέτωπο ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου!

Ο Γιώργος Τοπάλης, κάτοικος της περιοχής μας, συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στις εκπαιδεύσεις μας.

Παρακολούθησε το σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης Ζωής-BLS και ένιωσε την σπουδαιότητα του να γνωρίζεις πως να υπερασπίζεσαι την ζωή ενός ανθρώπου που κινδυνεύει να την χάσει από Αιφνίδια Καρδιακή Ανακοπή.

Επίσης έμαθε για την σπουδαιότητα της ύπαρξης απινιδωτών, διαθεσίμων στο ευρύ κοινό και αποφάσισε να στηρίξει την ανάπτυξη του δικτύου AED Network, δωρίζοντας μας έναν!

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Τοπάλη , ιδιοκτήτη της T-force security για την ευγενική του δωρεά!

Απο την πλευρά μας, χρηματοδοτήθηκε το κουτί φύλαξης, μαζί με την βάση τοποθέτησης του κυτίου του απινιδωτή και το GPS εντοπισμού.

Ο απινιδωτής τοποθετήθηκε στο 38ο χλμ Λ.Αθηνών Σουνίου στο ύψος της εταιρείας Mats Advertising και πλέον έχει ενταχθεί στο #ΔίκτυοΖωής που αναπτύσσουμε στα όρια του Σαρωνικού.

Το GPS εξυπηρετεί δύο σκοπούς, αφενός ο ένας για να εντοπίζει το σημείο που θα μετακινηθεί ώστε να ξέρουμε που να προστρέξουμε για να συνδράμουμε βοηθητικά σε ένα περιστατικό, ενώ σε περίπτωση κλοπής, που το απευχόμαστε, να προστρέξουμε για την επανάκτηση του.

Έχοντας στο πλευρό μας την MATS advertisingκαι την εταιρεία #FARAD SA που νοιάζονται και υποστηρίζουν από την αρχή και αφιλοκερδώς το φιλανθρωπικό μας έργο, μας δώρισαν αντίστοιχα, την μεταλλική ενημερωτική πινακίδα, την τοποθέτηση του πακέτου και την custom κατασκευή της βάσης τοποθέτησης του κυτίου και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό!

Ευχαριστούμε τον φίλο ηλεκτρονικό ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣΒ που πραγματοποίησε αφιλοκερδώς την τοποθέτηση του GPS και την @Easy Systems για την γεναιόδωρη έκπτωση στην συσκευή και το λογισμικό επιτήρησης!

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο με την τοποθέτηση τριών δημοσίων απινιδωτών θα πρέπει να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον οργανισμό KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές και τον πρόεδρο του Anastasis Stefanakis την για την υπέροχη συνεργασία που έχουμε, την υποστήριξη του και την διάθεση προς σε εμάς. της εφαρμογής του Εθνικού Χάρτη Απινιδωτών!

Και αυτός ο απινιδωτής είναι πλέον περιουσιακό στοιχείο όλων μας και για αυτό πρέπει να τον προσέχουμε και να τον διαφυλάττουμε.

Εμείς ως Safer Life Greece, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση τις δράσεις μας, εκπαιδεύοντας χέρια να σώζουν ζωές και αναπτύσσοντας το δίκτυο των απινιδωτών ώστε να μετατρέπουμε μέρα με τη μέρα τον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, σε ένα ασφαλέστερο μέρος για να ζείς και σε ένα ασφαλέστερο μέρος για να επισκεφτείς!

Με την υποστήριξη και την συμμετοχή σας στις δράσεις και τις εκπαιδεύσεις μας μπορούμε να κάνουμε πολλά!

Αν θέλετε να υποστηρίξετε την ανάπτυξη του #Δικτύου_Ζωής, μπορείτε να το κάνετε με το να εγγραφείτε μέλος στον Safer Life Greece κάνοντας κλικ στο link

https://tinyurl.com/muhx65nb

Με την εγγραφή σας, εξασφαλίζετε έκπτωση 15% σε ένα από τα σεμινάρια μας, BLS – πιστοποιημένα απο τον ERC – European Resuscitation Council (Ευρωπαικό Συμβούλιο Αναζωογόνησης) ή STOP the BLEED (American College of Surgeons) και ταυτόχρονα στηρίζετε τις δράσεις μας!

Κάθε συνδρομή συγκεντρώνεται με στόχο την αγορά απινιδωτών και την τοποθέτηση τους σε καίρια σημεία στον Δήμο Σαρωνικού!

Με την βοήθεια σας, θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε το #AED_Network#Δίκτυο_Απινιδωτών και να κάνουμε τον Δήμο Σαρωνικού ένα ασφαλέστερο μέρος για να ζούμε!

Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!

#saferlifegreece #saferlife_saronikos #kidssavelives #iSavelives #AED_network #first_aid_provider_network #saronikos #eeepf #erc #bls #basic_life_support #asfalesteros_saronikos #asfalesterizoe #stopthebleed #firstaid_savelives #youcandoit #icareforlife

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img