16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΕντυπωσιακή παρουσία κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης του Δημήτρη Παπαχρήστου...

Εντυπωσιακή παρουσία κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης του Δημήτρη Παπαχρήστου «Σαρωνικός – Ξεκινάμε» στην Ανάβυσσο!

Ημερομηνία:

Νέα δυναμική φαίνεται να προσλαμβάνει η πορεία προς τις Δημοτικές εκλογές του υποψήφιου Δημάρχου Σαρωνικού Δημήτρη Παπαχρήστου, μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή παρουσία εκατοντάδων πολιτών στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της παράταξης του «Σαρωνικός – Ξεκινάμε» στην Ανάβυσσο. Ο ενθουσιασμός των στελεχών της παράταξης και η κινητοποίηση που υπήρξε ήταν ουσιαστική με αποτέλεσμα να υπάρξει το αδιαχώρητο στο χώρο της εκδήλωσης του συνδυασμού. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Παπαχρήστου ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη των πολιτών του Σαρωνικού προς το πρόσωπό του, αναφέρθηκε στα πέντε πλεονεκτήματα που διαθέτει η παράταξή του τα οποία θα αποτελέσουν και το μοχλό για τη νέα αναπτυξιακή πορεία, με υποδομές, του Δήμου Σαρωνικού, η οποία θα έχει ως επίκεντρο τον πολίτη και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του.  «Ικανό ανθρώπινο δυναμικό – Τεχνογνωσία – Καλή προετοιμασία – Καινοτομία – Ήθος»

 

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Σαρωνικός – Ξεκινάμε»:

«Η Ανάβυσσος είναι μαζί μας! 

Οι κάτοικοι της Αναβύσσου είναι μαζί μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα για το Δήμο μας.

Εχθές εκατοντάδες συνδημότες μας ήταν εκεί, τιμώντας μας με την παρουσία τους στα εγκαίνια του πολιτικού μας γραφείου σε μια ιστορική ομιλία για την Ανάβυσσο, όπως την χαρακτήρισαν οι παλαιότεροι. 

✅ Για εμάς, κάθε προεκλογική ομιλία έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία. 

Κάθε ομιλία είναι μία ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας τους στόχους που έχουμε θέσει για κάθε κοινότητα του Δήμου μας και μία υπόσχεση πως δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε μέχρι αυτοί οι στόχοι να υλοποιηθούν. 

🎯 8 Ιουλίου του 2023 λοιπόν, ακριβώς 3 μήνες πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θέσαμε όλοι μαζί τους στόχους μας για την Ανάβυσσο, στόχοι που έχουν διαμορφωθεί ύστερα από συστηματική μελέτη και σχεδιασμό των ομάδων εργασίας της παράταξής μας. 

Και πλέον ένα είναι σίγουρο, πως με: 

✔ Το ικανό ανθρώπινο δυναμικό 

✔ Την τεχνογνωσία 

✔ Την καλή προετοιμασία

✔ Την καινοτομία

✔ Το ήθος 

της παράταξής μας “Σαρωνικός Ξεκινάμε” η Ανάβυσσος θα μετατραπεί σε μία πόλη σύγχρονη και φιλόξενη, μια πόλη που θα προσφέρει ποιότητα ζωής στους κατοίκους της!

Σας ευχαριστούμε για αυτό το όμορφο και ζεστό καλωσόρισμα! #Ξεκινάμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο που ζούμε!»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img