20.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΕλλάδα«Ασημένια» Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Άννα Κορακάκη!

«Ασημένια» Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Άννα Κορακάκη!

Ημερομηνία:

Της Βάλιας Σύρρου

Το «χρυσό» κορίτσι της σκοποβολής κατάφερε για άλλη μία φορά να γράψει ιστορία κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο 10αρι αεροβόλο  στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού.

Η Κορακάκη κατέκτησε το 4ο σερί μετάλλιό της στην εν λόγω διοργάνωση συνεχίζοντας τις καταπληκτικές εμφανίσεις και την πολύ καλή πορεία που έχει διανύσει στους αγώνες την φετινή σεζόν.

Η ίδια μάλιστα, ούσα πολύ ευχαριστημένη από τις επιδόσεις της, μοιράστηκε στα social media την μεγάλη της επιτυχία αναφέροντας: «Δεν έχω λόγια πια. Ό,τι αποτελούσε κάποτε άπιαστο όνειρο, που ίσως κάποιος κατακτά μία μόνο φορά, ή λίγες φορές, τολμώ να πω πως φαίνεται πια να αποτελεί μία “επανάληψη”. Υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία (αθλητικά) από αυτό;!».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον πατέρα και προπονητή της για την στήριξη και την βοήθειά του, τους συνεργάτες και τους χορηγούς της και αφιέρωσε την νίκη και το μετάλλιο στον αδερφό της, ο οποίος με την σειρά του προετοιμαζόταν ολόκληρο το καλοκαίρι για την συγκεκριμένη διοργάνωση, ωστόσο λόγω ενός θέματος υγείας δεν κατάφερε να συμμετέχει.

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img