23.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. Προστασία«Μου άρεσε να βλέπω πυροσβεστικά να τρέχουν να σβήνουν τις φλόγες», λέει...

«Μου άρεσε να βλέπω πυροσβεστικά να τρέχουν να σβήνουν τις φλόγες», λέει ο καθ’ ομολογίαν εμπρηστής της Καρύστου

Ημερομηνία:

«Μου άρεσε να βλέπω τα πυροσβεστικά να τρέχουν και να σβήνουν τις φλόγες». Αυτά ήταν τα λόγια του 20χρονου καθ’ ομολογίαν εμπρηστή της Καρύστου ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 20χρονος κατηγορείται ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε ξηρά χόρτα.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε προκαλέσει σε προγενέστερες ημερομηνίες κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2023, ακόμη τέσσερις πυρκαγιές στην περιοχή της Καρύστου, ενώ ερευνάται και για μία πέμπτη περίπτωση.

Ο 20χρονος μίλησε και στο Star και απαντώντας στο ερώτημα για το ποια ήταν τα συναισθήματά του την ώρα που έβαζε τις φωτιές είπε ότι «μετά που την έβαζα και ερχόντουσαν τα πυροσβεστικά και έφευγαν, εντάξει δεν αισθανόμουν καλά». Επίσης είπε πως «η τελευταία φωτιά ήταν λίγο μεγάλη», ενώ απαντώντας στο ερώτημα για το εάν ένιωθε ικανοποίηση από αυτό που έκανε η απάντησή του ήταν αρνητική. «Αποφάσισα να ομολογήσω ό,τι έγινε και αποφάσισα να σταματήσω τελείως». Στη συνέχεια κληθείς να απαντήσει για εάν φοβάται με την ποινή που καλείται να αντιμετωπίσει έγνεψε καταφατικά και είπε ότι «ναι φοβάμαι λίγο».

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img