18.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΕλλάδαΤα πάνω - κάτω στο ΣΥΡΙΖΑ λόγω Στέφανου Κασσελάκη

Τα πάνω – κάτω στο ΣΥΡΙΖΑ λόγω Στέφανου Κασσελάκη

Ημερομηνία:

Ο Στέφανος Κασελάκης εμφανίζεται για την ώρα να καταγράφει μία δυναμική που έχει θορυβήσει όλες τις πλευρές των υποψηφίων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερα η η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία εμφανίζεται να παραμένει το φαβορί στην κούρσα της διαδοχής, βλέπει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να ξεκαθαρίζει η κατάσταση από την πρώτη Κυριακή .

Εάν μάλιστα ισχύσει αυτό που λένε πολλοί, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα φέρει και νέους ψηφοφόρους στην κάλπη, τότε όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Στο πλαίσιο αυτό η επαναφορά της πρότασης να ψηφίσουν και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ από τον Νίκο Παππα δημιούργησε αίσθηση.

Το θέμα αυτό αναμένεται μάλιστα να τεθεί και σήμερα στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αν και τυπικά το ζήτημα αυτό έχει κλείσει καθώς στις αρχές του καλοκαιριού η ΚΕ του κόμματος είχε αποφασίσει να ισχύσει το καθεστώς που ακολουθήθηκε στην εκλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες πριν από μερικές μέρες στελέχη που προφανώς στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη ζήτησαν από τον Νίκο Παππά να αποσυρθεί από την κούρσα της διαδοχής, με τον πρώην στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα να απαντά ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω για κανένα λόγο και ότι θα φτάσει στο τέλος αυτής της διαδικασίας.

Άλλες πηγές πάλι λένε ότι υπήρξε και συνάντηση του Νίκου Παππα με τον Στέφανο Κασσελάκη με τις πληροφορίες ωστόσο να μην επιβεβαιώνονται τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή.

Η δυναμική του Στέφανου Κασσελάκη επηρεάζει προφανώς και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος στις δημοσκοπήσεις εμφανιζόταν να είναι δεύτερος.

Χθες πάντως ολοκληρώθηκε ο κατάλογος με τις υπογραφές των 30 μελών της ΚΕ που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη. Ανάμεσα τους είναι τα οκτώ εκλεγμένα μέλη της ΚΕ από την περιοχή της Κρήτης τα οποία ήδη έχουν τοποθετηθεί δημοσίως υπέρ της υποψηφιότητας Κασσελάκη και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Πέτρος Παππάς.

Πηγη: news it

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img