18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. ΠροστασίαΆγρυπνοι φρουροί οι εθελοντές στο δρυμό του Σουνίου. ¨Διακλαδική¨ σύσκεψη στη Λαυρεωτική...

Άγρυπνοι φρουροί οι εθελοντές στο δρυμό του Σουνίου. ¨Διακλαδική¨ σύσκεψη στη Λαυρεωτική και άσκηση ενόψει στην παραλιακή.

Ημερομηνία:


Στην πρώτη γραμμή για την προστασία του εθνικού δρυμού στο Σούνιο, βρίσκονται οι δεκάδες εθελοντές της Ανατολικής Αττικής. Ο Δήμος Λαυρεωτικής πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο συμμετείχαν η διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος Ανατολικής Αττικής, εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ, του λιμενικού, της Περιφέρειας, του Δασαρχείου αλλά και των εθελοντών.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών καθώς και η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, αλλά και των αναγκαίων ενεργειών για την πρόληψη εκδήλωσης πυρκαγιών. Όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες μέρες θα διεξαχθεί και άσκηση με τη συνδρομή του Λιμενικού στα δύσκολα τμήματα της λεωφόρου Σουνίου, όπου υπάρχει ειδική σήμανση σε αρκετά στενά σημεία, για την εκκένωση της περιοχής σε περίπτωση κινδύνου, μετακινώντας τους πολίτες προς τη θάλασσα.

Οι εθελοντές είναι πάντα στην πρώτη γραμμή

Σχετικά Άρθρα

Νέο πυροσβεστικό όχημα για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κρωπίας

https://www.youtube.com/watch?v=yWi5CEO7svc Αναβαθμίστηκε αισθητά η δυνατότητα πυρόσβεσης – πυροπροστασίας του Δήμου...

Επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πυροσβεστικής σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα 04...

Τελευταία Άρθρα

spot_img