17.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΤραγωδία το μεσημέρι στο Βρωμοπούσι Κερατέας. Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα.

Τραγωδία το μεσημέρι στο Βρωμοπούσι Κερατέας. Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα.

Ημερομηνία:

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή περίπου 400 μέτρα από την παραλία στο Βρωμοπούσι. (ΦΩΤΟ Γ. ΔΑΜΙΑΝΟΒΙΤΣ)

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να μπορέσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν στο ασθενοφόρο την άτυχη γυναίκα η οποία έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Δευτέρας την ώρα που κολυμπούσε στην παραλία Βρωμοπούσι της Κερατέας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Λιμενικό η άτυχη ηλικιωμένη είχε πάει για μπάνιο από το πρωί, η ώρα όμως περνούσε και δεν έδινε σημεία ζωής. Ώσπου την είδε μια νεαρή γυναίκα να επιπλέει χωρίς αισθήσεις περίπου 400 μέτρα από την ακτή κοντά σε μια βραχώδη ακτή. Η κολυμβήτρια παρά το πρώτο σοκ κατάφερε και την τράβηξε έξω στα βράχια σε μια προσπάθεια να της σώσει τη ζωή, όμως για την άτυχη γυναίκα ήταν πλέον πολύ αργά.

 

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να ανασυρθεί το θύμα από τα βράχια της ακτής. (ΦΩΤΟ Γ. ΔΑΜΙΑΝΟΒΙΤΣ)

Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο και το ΕΚΑΒ ενώ κρίθηκε απαραίτητη και η συνδρομή από την πυροσβεστική για να μπορέσουν να την ανασύρουν από τα βράχια της ακτής. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια 75χρονη η οποία πρόσφατα είχε χάσει το σύζυγό της ενώ για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκαν τα δύο παιδιά της.  Την υπόθεση θα διερευνήσει η ιατροδικαστική υπηρεσία για να δοθεί απάντηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της.

 

(ΦΩΤΟ Γ. ΔΑΜΙΑΝΟΒΙΤΣ)

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img