25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΑπόπειρα αρπαγής κατήγγειλε 14χρονος μαθητής στην Κερατέα!  Τι ερευνά το Τμήμα Ανηλίκων...

Απόπειρα αρπαγής κατήγγειλε 14χρονος μαθητής στην Κερατέα!  Τι ερευνά το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής

Ημερομηνία:

Μια περίεργη υπόθεση – καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου μαθητή και μάλιστα μέρα μεσημέρι μέσα στην πόλη της Κερατέας, απασχολεί τις τελευταίες ώρες το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. 

Σύμφωνα με τον 14χρονο, η επίθεση σε βάρος του έγινε χθες το μεσημέρι την ώρα που κινούνταν με το πατίνι του σε συνοικιακό δρόμο  της Κερατέας, κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Όπως είπε ο μαθητής στους αστυνομικούς, ξαφνικά την στιγμή που περνούσε δίπλα από ένα πολυτελές μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια ο συνοδηγός άνοιξε την πόρτα, βγήκε μπροστά του, του έκλεισε το δρόμο και προσπάθησε να τον αρπάξει από την μπλούζα με σκοπό όπως είπε ο 14χρονος, να τον βάλει με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με την περιγραφή που έδωσε ο ανήλικος, ο άγνωστος άνδρας ήταν μεγαλόσωμος και γεροδεμένος με μούσι και κοντά μαλλιά ενώ είχε και ένα σημάδι στο αριστερό του φρύδι.

Ο 14χρονος αν και πανικοβλήθηκε κατάφερε ωστόσο να ξεφύγει  από τον άγνωστο άνδρας, τρέχοντας προς το σημείο όπου βρίσκεται το κτίριο της Τροχαίας Κερατέας για να ζητήσει βοήθεια. Αμέσως ενημέρωσε τους γονείς του οι οποίοι τον συνόδευσαν στο Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για τη σχετική καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σχολαστική έρευνα στην περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν κάμερες ασφαλείας που πιθανόν να κατέγραψαν το ύποπτο πολυτελές αυτοκίνητο.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου ο 14χρονος έδωσε το πρωί κατάθεση παρουσία ψυχολόγου περιγράφοντας με λεπτομέρειες την απόπειρα αρπαγής του. Το γεγονός ωστόσο ότι, όπως είπε ο ανήλικός, ο άγνωστος γεροδεμένος άνδρας του άρπαξε το πατίνι κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν ακόμη και την πιθανότητα να πρόκειται για διένεξη που προκλήθηκε στο δρόμο μεταξύ του νεαρού και των δύο ατόμων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Λαυρεωτικής: Ενημέρωση για την μεγάλη πυρκαγιά στην Πλάκα Κερατέας

Ενημερώνουμε τους δημότες για τη  μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα,...

Πόνος στο γόνατο; Πότε χρειάζεται αρθροπλαστική;

Το συνεχές άλγος (πόνος) στο γόνατο και μάλιστα το...

Πλήρης αδιαφορία!

Του Θοδωρή Γιάνναρου “Η εκδίκηση των πολιτών στους πολιτικούς είναι...

Τελευταία Άρθρα

spot_img