25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις¨Hellenic Cyber Defence Force  - η Νέμεσις…¨  Του Θοδωρή Γιάνναρου

¨Hellenic Cyber Defence Force  – η Νέμεσις…¨  Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ημερομηνία:

“Το να προσπαθείς να εκπολιτίσεις τους Οθωμανούς, δεν σημαίνει ότι επεκτείνεις τον πολιτισμό στην Ανατολή, αλλά ότι εισάγεις την βαρβαρότητα και τον σκοταδισμό στη Δύση. Η τ. Τουρκία και νυν Ερντογανιστάν, δεν έχει ιστορία!   Διαθέτει μόνο λερωμένο με λίγδα και αίμα ποινικό μητρώο!”

Όλοι μας έχουμε πληροφορηθεί ή ακούσει την ρητορική του Ερντογάν και των υποκόμων της κυβέρνησής του… Όλοι λίγο πολύ έχουμε εμπεδώσει το μίσος και την τοξικότητα που οι νέο-Οθωμανοί προσπαθούν να μεταδώσουν στους πολίτες της χώρας τους σχετικά με την “κακή” Ελλάδα, η οποία είναι ο “Δούρειος Ίππος” των “ιμπεριαλιστών”, μέσω της οποίας θα γίνει προσπάθεια διαμελισμού του σημερινού Ερντογανιστάν!

Για το λόγο αυτό συνεχίζει να επαναφέρει στην επιφάνεια τόσο ο ίδιος, όσο και οι οσφυοκάμπτες αυλικοί του, αυτό που συνέβη πριν από 100 περίπου χρόνια, φροντίζοντας επιτηδευμένα να ξεχνούν, αυτά όλα που άρχισαν να συμβαίνουν πριν από 200 χρόνια, όταν η Έλληνες με τη βοήθεια ξένων δυνάμεων τους έδιωξαν κακήν κακώς από τη σημερινή Ελλάδα αποδεκατίζοντάς τους, αλλά δυστυχώς λόγω λαθών, δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν την Κωνσταντινούπολη και τα μικρασιατικά παράλια, που ποτέ όμως παρά το. Τουρκικό ζυγό, δεν θα πάψουν να μυρίζουν Ελλάδα και να ζητούν την απελευθέρωση τους από τους μογγολικής καταγωγής σημερινούς ενοικιαστές τους! 

Το Ερντογανιστάν μέσω των υπευθύνων προπαγάνδας του Ερντογάν, χρησιμοποιεί μια ρητορική, που αντί να πλησιάζει στη σφαίρα του εφικτού, για μια ήπια προσέγγιση και πιθανή συνεννόηση, αντιθέτως, απομακρύνει οποιαδήποτε ενδεχόμενη προσπάθεια περί αυτού!

Έχουν κουτοπόνηρο θράσος οι γείτονες! Ο Τσαβούσογλου έστειλε επιστολές στο Συμβούλιο Ασφαλείας και στον Γ.Γ του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, αλλά και στον γνωστό και μη εξαιρεταίο… φιλέλληνα,  Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, όπου καταγγέλλουνε πως η Ελλάδα αψηφά το Διεθνές Δίκαιο και εκτός των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου που έχει στρατικοποιήσει, έχει 10 μίλια εναέριο χώρο και 6 στη θάλασσα κάτι που κατά την άποψη των εξ’ Ανατολών συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ, δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στον κόσμο… και μόνο τον τελευταίο χρόνο έχουμε κάνει πάνω από 1200…παραβιάσεις εις βάρος τους και όλες αυτές οι γελοιότητες αναπαράγονται δεκάδες χιλιάδες φορές καθημερινά από τα οθωμανικά τρολς στα social media…  χωρίς ελληνική απάντηση και σίγουρα πρέπει να αρχίσει να μας προβληματίζει, διότι από όλη αυτή τη λάσπη που εκτοξεύουν στον ανεμιστήρα του Διαδικτύου, όσο και να καθαρίσεις τον τοίχο, με τον καιρό όλο και κάτι θα μείνει!

Το ερώτημα που τίθεται είναι: τι θα γίνει με όλο αυτό το θέατρο της οθωμανικής παράνοιας και τι πρέπει να κάνουμε εμείς;

Δυστυχώς αποδεικνυόμαστε ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους νέο-Οθωμανούς στα social media και ειδικά στο Twitter, με αποτέλεσμα η καθημερινή τους προπαγάνδα να συνεχίζει ανενόχλητα και σε συνεχή και κλιμακούμενη βάση,  να παραπληροφορεί τον έξω κόσμο!

Οι ηγέτες μας εδώ, ακόμα το παίζουν ευγενικοί με τους απέναντι, σαν να μη έχουν αντιληφθεί πως εδώ παίζεται ένας αμείλικτος πόλεμος, στον οποίον καθημερινά χάνουμε παταγωδώς και ηλιθιωδώς!

Είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργηθεί στα πρότυπα του Ισραηλινού ICDF. ένα αντίστοιχο Hellenic Cyber Defence Force, το οποίο  μέσα από state of the art  “War-Rooms” να μπει στον πόλεμο των social media και να μην δείξει κανένα έλεος! Στα social media, ο μαξιμαλισμός και ο αναθεωρητισμός τους πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη σκληρότητα!

Στα social media διεξάγεται ένας ανηλεής πόλεμος, στον οποίο μέχρι χθες δεν πολεμούσαν ελληνικές δυνάμεις  -ήταν παντελώς απούσες, κάτι που βέβαια δεν μπορεί να επιτρέψουμε να συνεχιστεί!

Έτσι πριν από μερικές εβδομάδες συνεστήθη το “HCDF” που σύντομα και χωρίς να παίρνει την άδεια από κανέναν, θα μπει στη μάχη των social media, με όλο το στελεχιακό δυναμικό του, που απαρτίζεται από δυναμικούς ανθρώπους πολλών και διαφόρων ειδικοτήτων,  γνώστες των Ελληνοτουρκικών… και όχι μόνο!

Μπορεί κάποιοι ανόητοι πολιτικοί να έχουν υψηλές ιδέες για τη φύση των νέο-οθωμανών, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτοί απέναντι, τόσο τότε, όσο και σήμερα, λίγο απέχουν από το να γίνουν πολυπληθής συμμορία αιμοσταγών ληστών. Καλός Τούρκος είναι μόνον ο “απενεργοποιημένος” Τούρκος και αυτό χρήζει εμπέδωσης  -είναι νομοτέλεια!

 

 

Σχετικά Άρθρα

«Του πήραν την Άννα Διαμαντοπούλου μέσα από τα χέρια!» Του Θεόδωρου Γιάνναρου

Πήρε ότι άχρηστο κυκλοφορούσε ως free agent στην πολιτική...

Δήμος Λαυρεωτικής: Ενημέρωση για την μεγάλη πυρκαγιά στην Πλάκα Κερατέας

Ενημερώνουμε τους δημότες για τη  μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα,...

“Αλήθεια, έχουμε μέλλον;” Του Θοδωρή Γιάνναρου

«Οι κύκλοι κλείνουν ξαφνικά… αλλά όχι αναπάντεχα. Άλλωστε, το...

«Το Ισλάμ σχεδιάζει να επιβληθεί στην Ε.Ε!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Το βασικό πρόβλημα της Δύσης δεν είναι ο ισλαμικός...

Τελευταία Άρθρα

spot_img