26.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. ΠροστασίαΚαταδίωξη διακινητών ναρκωτικών στο Βγέθι Κερατέας. Δύο συλλήψεις από αστυνομικούς του τμήματος...

Καταδίωξη διακινητών ναρκωτικών στο Βγέθι Κερατέας. Δύο συλλήψεις από αστυνομικούς του τμήματος Λαυρίου.

Ημερομηνία:

Στα χέρια της αστυνομίας μετά από σκληρή καταδίωξη έπεσαν δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους χασίς με σκοπό τη διακίνηση όπως εκτιμούν οι διωκτικές Αρχές. Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί του Τμήματος Λαυρίου σε μπλόκο που είχαν στήσει σε κομβικό οδικό σημείο στον οικισμό Βγέθι Κερατέας, έκαναν σήμα σε δύο υπόπτους που επέβαιναν σε όχημα να σταματήσουν για έλεγχο. Οι δύο άνδρες ωστόσο δεν σταμάτησαν στο αστυνομικό μπλόκο αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγουν.  Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους των παραλιακών οικισμών που κράτησε πάνω από δέκα λεπτά, ώσπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν τους δύο δράστες στην περιοχή του Δασκαλειού. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των δύο αλλοδαπών ποσότητα ναρκωτικών που όπως εκτιμούν  είχαν σκοπό να διακινήσουν στην περιοχή.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών αλλά και για αντίσταση και απείθεια κατά των αστυνομικών που τους καταδίωξαν. Όπως διαπιστώθηκε ο ένας από τους κατηγορούμενους είναι σεσημασμένος για άλλες υποθέσεις ναρκωτικών. Μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατέας, όμως σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή.   

Η περιοχή της Ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα αστυνόμευσης που οι λιγοστοί αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και των τοπικών αστυνομικών τμημάτων προσπαθούν να αντιμετωπίσουν. Στα Μεσόγεια και στη Λαυρεωτική με συνεχείς περιπολίες και μπλόκα οι αστυνομικοί του Τμήματος Λαυρίου, αν και με πολλές ελλείψεις  σε έμψυχο δυναμικό, επιχειρούν να εμπεδώσουν αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες που ζουν μόνιμα σε δεκάδες οικισμούς της περιοχής. Πρώτη προτεραιότητα της νέας διοίκησης του Αστυνομικού Τμήματος Λαυρίου είναι η παρουσία περιπολικού στους οικισμούς για ουσιαστική αστυνόμευση με μπλόκα και συνεχείς ελέγχους, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι και η δραστηριότητα του Τμήματος Ασφαλείας με μεγάλες επιτυχίες στη δίωξη του εγκλήματος που ξεπερνά τα όρια της Λαυρεωτικής.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Λαυρεωτικής: Ενημέρωση για την μεγάλη πυρκαγιά στην Πλάκα Κερατέας

Ενημερώνουμε τους δημότες για τη  μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα,...

Πόνος στο γόνατο; Πότε χρειάζεται αρθροπλαστική;

Το συνεχές άλγος (πόνος) στο γόνατο και μάλιστα το...

Πλήρης αδιαφορία!

Του Θοδωρή Γιάνναρου “Η εκδίκηση των πολιτών στους πολιτικούς είναι...

Τελευταία Άρθρα

spot_img