21.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκλογές - ΒουλευτέςΔυναμική έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τον Πέτρο Φιλίππου στη Κερατέα

Δυναμική έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τον Πέτρο Φιλίππου στη Κερατέα

Ημερομηνία:

Στην κατάμεστη αίθουσα του Οινοποιείου Παπανικολάου στην Κερατέα έδωσε την Παρασκευή 7 Απριλίου το εναρκτήριο λάκτισμα για την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Μέσα σε θερμό κλίμα, βρισκόμενος «ανάμεσα σε φίλους», όπως τόνισε ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού, μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και την τεράστια σημασία που έχει για το μέλλον της χώρας, αλλά και τοπικά για την Ανατολική Αττική η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Θέλουμε από τις πρώτες εκλογές να συσταθεί προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας», σημείωσε. Στην ομιλία του επικέντρωσε στα σημαντικά κοινωνικά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα και παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπισή τους. Έκανε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως τα παρά τα όσα διατεινόταν όχι μόνο απέτυχε σε όλα τα επίπεδα, αλλά με τις πρακτικές της έχει «κουρελιάσει» τους θεσμούς και τη Δημοκρατία.

Έκρουσε τον «κώδωνα του κινδύνου» για το νερό τονίζοντας ότι τυχόν ιδιωτικοποιήσεις των δικτύων ύδρευσης θα έχουν πολύ δυσμενέστερες συνέπειες στην Ανατολική Αττική σε σύγκριση με άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου. Έδωσε έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης των Κέντρων Υγείας και στον αγώνα που πρέπει να δοθεί για τη δημιουργία νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική, αλλά και στα ζητήματα του χωροταξικού και των συγκοινωνιών που επιζητούν λύσεις.

Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητά του για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές «για να υπάρξει Δικαιοσύνη Παντού», όπως τόνισε.

Βίντεο ρεπορτάζ από την εκδήλωση στην Κερατέα εδώ

Σχετικά Άρθρα

Β. Οικονόμου: “Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας!”

"Αγαπητοί μου φίλοι, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη και την...

Βάσω Κόλλια: “Ξεκινάμε…”

Σας ευχαριστώ από καρδιάς που με τιμήσατε με την...

Τελευταία Άρθρα

spot_img