18.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις«Εμφανείς οι προθέσεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

«Εμφανείς οι προθέσεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ημερομηνία:

“Ας αποφύγουμε την αντιπαράθεση με αρουραίους. Μόνο μπίχλα θα γεμίσουμε, ενώ οι αρουραίοι θα την καταβρούν στα λαγούμια τους…”

Αναμφίβολα η ανήθικη συμπεριφορά είναι η χειρότερη κλίση για έναν πολιτικό, γιατί την κάνει αυτομάτως της μόδας για τους ομόσταυλούς του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συμφορά για ένα έθνος να διαθέτει τέτοιου είδους προδοτικά ανδρείκελα και νεόκοπους Εφιάλτες!

Η Ευρώπη ευτυχώς είναι Ευρώπη, αλλά και απέδειξε περίτρανα πως παραμένει Ευρώπη και όχι κάποιο πολυφυλετικό Μπολσεβικιστάν, και έτσι αναγνώρισε και επίσημα την Τετάρτη που μας πέρασε, τη ιδιαίτερη σημασία που δίνουν οι Ευρωπαίοι στο έργο της επέκτασης του φράκτη στον Έβρο και σε κάθε περίπτωση ως Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έδωσε τα εύσημα στη χώρα μας,  για τις πολιτικές που ακολουθεί στο λαθρομεταναστευτικό, ακριβώς όπως την αναγνωρίζει και το σύνολο της ελληνική κοινωνία εκτός βέβαια ελαχίστων εξαιρέσεων…  Οι πολίτες και θυμούνται και συνηθίζουν να συγκρίνουν. Η εποχή των άρρωστων απάτριδων, σύμφωνα με τους οποίους…  σύνορα στις θάλασσές μας δεν υπήρχαν και τα αντίστοιχα της στεριάς ήταν… “μπάστε σκύλοι αλέστε και κανέναν μη ρωτάτε”, ανήκει οριστικά στο βρώμικο και δύσοσμο παρελθόν που δυστυχώς αναγκαστήκαμε να βιώσουμε για τέσσερα+ χρόνια. Ήταν πολλά τα χρόνια στο γύψο φίλες και φίλοι, τόσο πολλά που παραλίγο να κάνουμε…  και απόθεμα!

Η νοσηρή προσπάθεια του Παπαδημούλη και ολόκληρου του ζαίικου οικοδομήματος να βάλουν όσα παραπάνω εμπόδια μπορούσαν, στο έργο επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, που ενισχύει αποτελεσματικά τη φύλαξη των συνόρων της Ελλάδας και ως εκ τούτου και ολόκληρης της ΕΕ, κατέπεσε με πάταγο στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, θάβοντας τα όποια όνειρα των Παοαδημούληδων και των λοιπών νέο-μπολσεβίκων. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τάχθηκε αναφανδόν, χωρίς περιστροφές, ερωτηματικά και αστερίσκους υπέρ της χρηματοδότησης από την ΕΕ της συνέχισης της επέκτασης του έργου, που θα εμποδίσει κάθε ξυπόλυτο οικονομικό λαθρομετανάστη καθώς και τρομοκράτες να πατήσουν το πόδι τους τόσο στην Ευρώπη, όσο και την χώρα μας!

Έτσι, στην ψηφοφορία που διεξήχθη στο ευρωκοινοβούλιο, κατέπεσε η περίφημη τροπολογία του επικεφαλής της ευρωσέχτας του συνονθυλεύματος άτακτων συνιστωσών και αντιπροέδρου -κάτι σαν την Καϊλή,  του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Παπαδημούλη μέσω της οποίας προσπαθούσε μετά βδελυγμίας ο κακομοίρης, να μπλοκάρει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση του φράκτη στον ποταμό Έβρο και ως εκ τούτου, να εμποδίσει τον οριστικό τερματισμό της ανθηράς μπίζνας της λαθρομετανάστευσης, από την οποία παρασιτούν πλουσιοπάροχα οι ΜΚΟ της κακιάς ώρας και τόσοι “σύντροφοί”-πρώην άεργοι, που εργάζονται, αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα! 

Βλέπουμε μετά λύπης, πως οι αριστερόστροφες ιδεολογίες και οι πρακτικές που ακολουθούν οι ακόλουθοί και υπηρέτες της, επιβεβαιώνουν την ύπαρξή της στηριζόμενης στην μεγάλη Δαρβινική αρχή της… προσπάθειας επιβολής και επιβίωσης του… χυδαιοτέρου και του πλέον προδοτικού!”.

Ας ακολουθήσουμε την σοφή ρήση του λαού και ας σταματήσουμε να τους δίνουμε σημασία! Στο κάτω κάτω, “…αν ένας γάιδαρος σου γκαρίξει, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να χάσεις χρόνο και σάλιο…  και να του γκαρίξεις κι εσύ!”.

Πάμε λοιπόν πλέον μόνο μπροστά και ας μην γυρίσουμε ποτέ πια πίσω, στο βρώμικο και τρισάθλιο χθες των μπολσεβίκων με τα ταγάρια και τις σαγιονάρες, που γκρέμιζαν τους σταυρούς από τις εκκλησίες, μπας και θιχτούν οι νέο-σύντροφοί τους,  λαθροεισβολείς!

Τώρα ως προς εμάς και σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε την 21η Μαίου, τα πράγματα είναι σχετικά απλά διότι “…το πόσο ελεύθερος είναι κανείς στις επιλογές του, είναι κάτι που εμφανίζεται ευθέως ανάλογο με τον αριθμό των υπαρκτών εναλλακτικών λύσεων που έχει στη διάθεσή του! Αν όμως τύχει και δεν έχει, τότε καλώς ή κακώς βρίσκεται σε μονόδρομο… μιας και οι όποιες εναλλακτικές…  έχουν στερέψει!”.

Σχετικά Άρθρα

“Σχολικός εκφοβισμός και παιδική εγκληματικότητα!” Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Ε!… δεν τρέχει και τίποτα: κάτι πιτσιρικάδες πλάκωσαν στο...

«Τελικά, το αγκάθι θα γίνει τριαντάφυλλο;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα τελευταία 40...

«Οι ψυχές ζητούν δικαίωση, ενώ η αλήθεια μπαζώνεται» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ναι, το τραγικό συμβάν με τις δεκάδες θύματα  -αθώες...

«Η Πανδημία που βιώσαμε ήταν μόνον η αρχή!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Η παγκόσμια κοινότητα ήταν, είναι και συνεχίζει να παραμένει...

«Λεωφόρος Δικαιοσύνης, αριθμός 57» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους κύριοι υψηλά...

Τελευταία Άρθρα

spot_img