24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚοινωνία – ΈγκλημαΘανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη έγινε στην Κερατέα. Θύμα 55χρονος μοτοσικλετιστής πατέρας δύο...

Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη έγινε στην Κερατέα. Θύμα 55χρονος μοτοσικλετιστής πατέρας δύο παιδιών. Ο υπαίτιος οδηγός συνελήφθη.

Ημερομηνία:

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε νωρίς το απόγευμα στη λεωφόρο Λαυρίου, στα φανάρια για Βρωμοπούσι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 50χρονος οδηγός αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με διερχόμενη μηχανή με αποτέλεσμα ο αναβάτης του δικύκλου να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και δυστυχώς να υποκύψει κατά την μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Το θύμα είναι πατέρας δύο παιδιών. Ο 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ωστόσο αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση δεν σταμάτησε να βοηθήσει αλλά προσπάθησε να εξαφανιστεί. Κάποιος από τους διερχόμενους οδηγούς όμως πρόλαβε και συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και ενημέρωσε την αστυνομία. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος Λαυρίου κατάφεραν να εντοπίσουν την ταυτότητα του. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ανήκει στον πατέρα του υπαίτιου οδηγού ο οποίος διαμένει σε παραλιακό οικισμό της περιοχής. Ο 50χρονος πήγε με τον αδελφό του και παραδόθηκε στο Α.Τ. Λαυρίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής όπου και σχηματίστηκε  δικογραφία.

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Τελευταία Άρθρα

spot_img