23.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚοινωνία – ΈγκλημαΚΩΣ: Στραγγαλίστηκε η 27χρονη με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν...

ΚΩΣ: Στραγγαλίστηκε η 27χρονη με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί

Ημερομηνία:

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, 18 Ιουνίου, λίγο μετά τις 19:00, κοντά στο Μαρμάρι, στην περιοχή Αλυκές, μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, κάτω από δέντρο. Είχε σκεπαστεί με κλαδιά και ήταν γυμνή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος την είχε σκεπάσει με σεντόνι.

Το ερώτημα για τους αστυνομικούς είναι εάν η δολοφονία έγινε στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές και στη συνέχεια η νεκρή μεταφέρθηκε στην ερημική τοποθεσία, όπου ο δράστης προσπάθησε να κρύψει το άψυχο σώμα ή εάν την μετέφερε ζωντανή στην περιοχή αυτή και στη συνέχεια την δολοφόνησε.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δεν αποκλείουν ο δράστης της δολοφονίας να είχε συνεργό. Σημειώνεται πως ο συλληφθείς διαθέτει μόνο ένα μηχανάκι για τις μετακινήσεις του και σε περίπτωση που η δολοφονία δεν έγινε στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα, τότε κάποιος άλλος θα πρέπει να τον βοήθησε ώστε να μεταφέρει και κρύψει το άψυχο σώμα της.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πλέον αναζητούν κάμερες από την ευρύτερη περιοχή, που μπορεί να έχουν καταγράψει εικόνες από την μεταφορά της κοπέλας στην ερημική τοποθεσία.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img