18.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤένιςΕλλάδαDavis Cup Ελλάδα - Σλοβακία: Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια!

Davis Cup Ελλάδα – Σλοβακία: Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια!

Ημερομηνία:

Του Νίκου Αντωνίου

H Εθνική ομάδα Αντισφαίρισης Ανδρών, αναζητά τη θέση της ανάμεσα στις 16 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Σλοβακία.

Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 20€ και 100€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες και προπωλούνται στην πλατφόρμα της viva.

Για αγορά εισιτηρίων, πατήστε στο σύνδεσμο https://www.more.com/sports/davis-cup-ellada-slobakia/.

Η Εθνική μας ομάδα θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία που έκανε το Φεβρουάριο στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 3-1 της ομάδας του Εκουαδόρ.

24 συνολικά χώρες σε 12 τοποθεσίες του πλανήτη δίνουν τη μάχη για την άνοδο στην κορυφή του Παγκόσμιου Τένις και οι αναμετρήσεις είναι πραγματικά πολύ σκληρές.

Σήμερα στην κορυφή του Davis Cup, εκεί που στοχεύει να περάσει και η Ελλάδα, βρίσκονται 16 ομάδες : Αυστραλία, Καναδάς, Ιταλία, Ισπανία, Χιλή, Κροατία, Τσεχία, Φινλανδία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Κορέα, Ολλανδία, Σερβία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ομάδες των 16 αυτών χωρών, έχουν χωριστεί σε 4 γκρουπ των 4 ομάδων και θα αγωνιστούν μεταξύ 12-17 Σεπτεμβρίου σε 4 τοποθεσίες (Bologna, Manchester, Valencia, Split) με το σύστημα Round Robin.

Οι 2 καλύτερες ομάδες από κάθε γκρουπ θα παίξουν στην τελική φάση ” Final 8 “ στη Malaga μεταξύ 21-26 Νοεμβρίου 2023.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img