18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤένιςΚόσμοςLaver Cup: Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Team...

Laver Cup: Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Team World και την Team Europe

Ημερομηνία:

Της Βάλιας Σύρρου

Η μεγάλη διοργάνωση του Laver Cup βρίσκεται προ των πυλών και έρχεται να μας χαρίσει ένα φανταστικό τριήμερο γεμάτο τένις και συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Βανκούβερ του Καναδά από τις 22- 24 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στην ομάδα της Ευρώπης  (Team Europe) και την ομάδα του κόσμου (Team World).

Η κάθε ομάδα αποτελείται από έξι παίκτες, τρεις από τους οποίους επιλέγονται λόγω της κατάταξής τους και άλλοι τρεις που προσκαλούνται από τους αρχηγούς των δύο ομάδων.

H Team Europe αποτελείται από τους: Andrey Rublev, Casper Ruud, Hubert Hurkacz, Alejandro Davidovich Fokina, Arthur Fils (που αντικατέστησε τον Στέφανο Τσιτσιπά λόγω του τραυματισμού του), Gael Monfils. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Σουηδός πρώην επαγγελματίας τενίστας Björn Borg.

H Team World από την άλλη απαρτίζεται από τους: Taylor Fritz, Frances Tiafoe, Tommy Paul, Felix Anger- Aliassime, Ben Shelton, Francisco Cerundolo και τους αναπληρωματικούς Christopher Eubanks και Milos Raonic. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Αμερικανός πρώην τενίστας John McEnroe.

Η νικήτρια ομάδα πρέπει να μαζέψει  13 πόντους. Σε περίπτωση που μετά τους 12 αγώνες υπάρχει ισοπαλία θα παιχτεί ένας αγώνας διπλού (decider) προκειμένου να κριθεί ο νικητής.

Κάθε νίκη δίνει ένα πόντο στην νικήτρια ομάδα την Παρασκευή, δύο το Σάββατο και τρεις την Κυριακή.

Υπενθυμίζουμε πως στο Laver Cup του 2022 η Team World επικράτησε με 13-8 της Team Europe, με την ομάδα της Ευρώπης να έχει φθάσει στο Βανκούβερ με στόχο την πολυπόθητη ρεβάνς.

Το πρόγραμμα των αγώνων για αύριο Παρασκευή 22/09, θα γίνει γνωστό σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης 21/09.

Σχετικά Άρθρα

Ο Casper Ruud πήρε τον τίτλο στη Βαρκελώνη.

Γράφει ο Νίκος Αντωνίου Ο Casper Ruud νίκησε με 7-5,...

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

Ο Τσιτσιπάς για 3η φορά πρωταθλητής στο Monte Carlo!!!

https://www.youtube.com/watch?v=uTeWCvjbTeg&t=2s Γράφει ο Νίκος Αντωνίου Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατέκτησε τον τίτλο...

Τελευταία Άρθρα

spot_img