26.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕλλάδαΣυνέδριο Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας 2024: Προοπτικές ανάπτυξης, νέα εποχή στον Αλιευτικό Τουρισμό

Συνέδριο Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας 2024: Προοπτικές ανάπτυξης, νέα εποχή στον Αλιευτικό Τουρισμό

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Συνέδριο Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας 2024 “Γαλάζιοι Ορίζοντες” που πραγματοποιήθηκε στις Αποθήκες του Παλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας και διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αντικείμενο του Συνεδρίου ήταν οι αναδυόμενες προκλήσεις και οι προοπτικές της Ελληνικής Αλιείας, της Υδατοκαλλιέργειας και η νέα εποχή στον Αλιευτικό Τουρισμό. Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της αλιείας και των υδατοκαλλιεργειών και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση τους. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

Καθώς ο κλάδος αυτός συμβάλλει σημαντικά στις εξαγωγές και στην ελληνική οικονομία είναι απαραίτητο να οικοδομηθεί η βιωσιμότητα του και η ανταγωνιστικότητα του και να θωρακιστούν οι καλλιέργειες απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης αλλά και να δημιουργηθεί το απαραίτητο πλαίσιο που θα δώσει στους παραγωγούς το χώρο και τις δυνατότητες να αναπτυχθούν.

Μεγάλη χαρά μας έδωσε το γεγονός ότι αυτό το σημαντικό Συνέδριο έλαβε χώρα στην Ελευσίνα προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τη Δυτική Αττική.

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Λαυρεωτικής: Ενημέρωση για την μεγάλη πυρκαγιά στην Πλάκα Κερατέας

Ενημερώνουμε τους δημότες για τη  μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα,...

Πόνος στο γόνατο; Πότε χρειάζεται αρθροπλαστική;

Το συνεχές άλγος (πόνος) στο γόνατο και μάλιστα το...

Πλήρης αδιαφορία!

Του Θοδωρή Γιάνναρου “Η εκδίκηση των πολιτών στους πολιτικούς είναι...

Τελευταία Άρθρα

spot_img