19.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – Περιφέρεια"Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 - Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα"

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Ημερομηνία:

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με τίτλο “Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα” που οργανώθηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 στην Αθήνα. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Παγκόσμιου Γεωπάρκου 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Αντιπρόεδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ Κωνσταντίνος Λεβαντής και η Επιστημονική Υπεύθυνη του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Λαυρεωτικής Ευγενία Μωραΐτη η οποία συμμετείχε στην πρώτη ενότητα κάνοντας αναφορά στις δράσεις του Γεωπάρκου και σε άλλα θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει το Γεωπάρκο ζητώντας στο σημείο αυτό την στήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Unesco.

Ο Πρόεδρος του Γεωπάρκου Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς στον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 Αικατερίνη Τζιτζικώστα και τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων Unesco Καθηγητή Ν. Ζούρο για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στα έργα που προγραμματίζονται να γίνουν στο Γεωπάρκo Λαυρεωτικής και στην αναγκαιότητα συνεργασίας των Ελληνικών Γεωπάρκων γεγονός που θα βοηθήσει στην ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Lavreotiki Unesco Global Geopark – Παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Λαυρεωτικής

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

Τελευταία Άρθρα

spot_img