15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΣυνελήφθη ο βασικός ύποπτος της γυναικοκτονίας στο Κουκάκι. Νοσηλεύεται φρουρούμενος μετά από...

Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος της γυναικοκτονίας στο Κουκάκι. Νοσηλεύεται φρουρούμενος μετά από τροχαίο στα Λεγραινά. Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ημερομηνία:

Το αυτοκίνητο του βασικού υπόπτου της δολοφονίας τη νύχτα στο Κουκάκι

Στο νοσοκομείο φρουρούμενος νοσηλεύεται  ο 55χρονος που σύμφωνα με την αστυνομία αποτελεί τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 46χρονης συζύγου του στο διαμέρισμά τους στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Attica Press News, ο 55χρονος ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε καταναλώσει αλκοόλ, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή των Λεγραινών, στην Ανατολική Αττική.  

Σε κάποια στροφή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο και να προσκρούσει σε ένα ανάχωμα. Ένας περαστικός τον είδε μάλιστα να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να προσπαθεί να ανέβει πεζός το δρόμο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική αλλά και τη αστυνομία.

Αυτό που τράβηξε αμέσως την προσοχή ήταν το γεγονός ότι ο άγνωστος μέχρι εκείνη τη στιγμή άνδρας είχε αίματα στην κοιλιά και πίεζε την πληγή με τα χέρια τους. Αρχικά θεωρήθηκε ότι είχε τραυματιστεί από την πρόσκρουση και ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ. Όμως λίγο αργότερα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα ήταν πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο. Πιθανότατα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο μαχαίρι με το οποίο φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του. Αυτή την ώρα ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.  

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img