19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΔίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 55χρονο που μαχαίρωσε τη γυναίκα του...

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 55χρονο που μαχαίρωσε τη γυναίκα του στο Κουκάκι

Ημερομηνία:

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 55χρονου που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονο σύζυγό του στο Κουκάκι, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Επιπλέον κατά του 55χρονου από την εισαγγελία ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος της συζύγου του. Και αυτό καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία ο 55χρονος είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

 

Μαρτυρικός θάνατος

Τα τελευταία λεπτά της ζωής της 46χρονης ήταν βασανιστικά καθώς η αδικοχαμένη μητέρα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 55χρονο προτού καταλήξει νεκρή από το μαχαίρι που κρατούσε ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Ο 55χρονος, ο οποίος ήταν πρώην αθλητής της πάλης, εξαγριώθηκε όταν είδε την 46χρονη να ετοιμάζει βαλίτσα για ταξίδι και άρχισε να τη βρίζει. Το θύμα απάντησε και ο συζυγοκτόνος την ξυλοκόπησε, άρπαξε το μαχαίρι της κουζίνας και την κυνήγησε.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img