21 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. ΠροστασίαΧειροπέδες σε σκληρή συμμορία που λεηλατούσε διαμερίσματα. Τους μπλόκαρε η Άμεση Δράση...

Χειροπέδες σε σκληρή συμμορία που λεηλατούσε διαμερίσματα. Τους μπλόκαρε η Άμεση Δράση πριν προλάβουν να διαφύγουν στην Δυτική Αττική.  

Ημερομηνία:

Φρένο στη δράση σκληρής συμμορίας που λεηλατούσε μονοκατοικίες και διαμερίσματα κυρίως σε περιοχές των Βορείων προαστίων έβαλε η αστυνομία. Μετά από σκληρή καταδίωξη από περιπολικά της Άμεσης Δράσης και ομάδες μοτοσυκλετών της ΔΙΑΣ το αυτοκίνητο των υπόπτων εγκλωβίστηκε στην είσοδο της Αττικής Οδού στη Λεωφόρο Πεντέλης, καθώς οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι θα επιχειρούσαν να διαφύγουν προς περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Η κινηματογραφική καταδίωξη άρχισε μετά από τηλεφωνικές κλήσεις πολιτών για διάρρηξη τουλάχιστον δύο διαμερισμάτων στην περιοχή του Χαλανδρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις περιγραφές τόσο των τεσσάρων νεαρών  όσο και του αυτοκινήτου το οποίο χρησιμοποιούσαν κατά τη διάπραξη των κλοπών, διαπιστώθηκε ότι ήταν άτομα τα οποία απασχολούσαν έντονα τις αστυνομικές Αρχές με την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν το εύρος της δράσης τους, τόσο στα βόρεια προάστια, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας που βρίσκονται στον άξονα της Αττικής Οδού, που χρησιμοποιούσαν συνεχώς για να διαφεύγουν.  

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img