21 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΗ ¨επανάσταση¨ του ...βλακός. Πενθήμερη ταλαιπωρία για Κερατέα και οικισμούς λόγω ¨αγανακτισμένου¨...

Η ¨επανάσταση¨ του …βλακός. Πενθήμερη ταλαιπωρία για Κερατέα και οικισμούς λόγω ¨αγανακτισμένου¨ που κατάστρεψε το ΑΤΜ της Εθνικής.   

Ημερομηνία:

Με την κάμερα ασφαλείας να τον καταγράφει προφίλ και ανφάς, ο άνδρας που νόμιζε – τρομάρα του – ότι δεν θα τον έβλεπε κανείς, ξέσπασε χτυπώντας με γροθιές την οθόνη του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται έξω από το ιδιωτικό ΚΕΠ της Κερατέας, στην Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου. Το μηχάνημα όπως ήταν επόμενο τέθηκε εκτός λειτουργίας, όπως δυστυχώς και οι οικονομικοί ρυθμοί της πόλης που πλέον δεν έχει, παρά ελάχιστες δυνατότητες εξυπηρέτησης των πολιτών από τραπεζικά ιδρύματα.

. Η δολιοφθορά έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο και η ζημιά στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας αναμένεται να αποκατασταθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Μέχρι να γίνει αυτό όμως, εκατοντάδες πολίτες της Κερατέας και των γύρω οικισμών είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται όλες αυτές τις μέρες σε διπλανές πόλεις για να κάνουν ανάληψη μετρητών. Γεγονός που αποτελεί ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα για την οικονομία της πόλης, που ήδη έχει πληγεί από την απομάκρυνση και του τελευταίου τραπεζικού υποκαταστήματος πριν λίγους μήνες.

Όσο για την δράστη, έχει ταυτοποιηθεί και αναμένεται από την Εθνική Τράπεζα να κινηθούν οι προβλεπόμενες ποινικές και αστικές διαδικασίες.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img