14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΚόσμοςΗ πιο …διάσημη κλέφτρα της Νέας Υόρκης αποπειράθηκε να κλέψει τα χριστουγεννιάτικα...

Η πιο …διάσημη κλέφτρα της Νέας Υόρκης αποπειράθηκε να κλέψει τα χριστουγεννιάτικα δώρα από το σπίτι του διάσημου ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ημερομηνία:

Μια από τις πιο διαβόητες κλέφτρες της Νέας Υόρκης, η Σάνις Αβίλες, είναι η γυναίκα που τρύπωσε στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο με σκοπό να κλέψει τα πανάκριβα δώρα που ήταν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού.

Πρόκειται για μια κακοποιό ιδιαίτερα γνωστή στους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης και βρίσκεται κατά κοινή ομολογία στην πρώτη πεντάδα των διαρρηκτών που λυμαίνονται τις υπερπολυτελείς συνοικίες της Αμερικανικής μεγαλούπολης.

Αστυνομικοί που ήταν σε περιπολία είδαν τη γυναίκα να μπαίνει στο υπόγειο του κτιρίου, στην 65η Ιστ Στριτ, γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα και διαπίστωσαν ότι είχε διαρρήξει το σπίτι, ανέφερε ο Άρθουρ Τσούι ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Την ακολούθησαν και τελικά την έπιασαν επ’ αυτοφώρω μέσα στο διαμέρισμα να κλέβει, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ABC News, η γυναίκα έβαζε σε μια τσάντα τα δώρα που υπήρχαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο 79χρονος Ντε Νίρο βρισκόταν στο σπίτι, άκουσε τη φασαρία και κατέβηκε στον χώρο όπου βρισκόταν το δέντρο.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img