21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. ΠροστασίαΜπλόκο σε …βιαστικούς διακινητές ναρκωτικών από την Άμεση Δράση! Η παρατηρητικότητα έφερε...

Μπλόκο σε …βιαστικούς διακινητές ναρκωτικών από την Άμεση Δράση! Η παρατηρητικότητα έφερε στο φως 4 κιλά ινδικής κάνναβης, σφαίρες και στιλέτα.

Ημερομηνία:

Η σύλληψη των δύο διακινητών έγινε στη Λεωφόρο Αθηνών από περιπολικό της Άμεσης Δράσης της Γ’ αλλαγής που μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία. Οι έμπειροι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο το οποίο πέρασε το κόκκινο φανάρι. Το περιπολικό άρχισε να τους ακολουθεί διακριτικά χωρίς φάρους ενημερώνοντας ταυτόχρονα το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Όταν όμως το αυτοκίνητο πέρασε και δεύτερο κόκκινο φανάρι τότε το περιπολικό τους καταδίωξε και τους ακινητοποίησε περίπου ένα χιλιόμετρο παρακάτω. Οι δύο επιβαίνοντες, ο οδηγός από τη Γαλλία και ο συνοδηγός Έλληνας σταμάτησαν πιστεύοντας ότι θα τους επιβαλλόταν πρόστιμο για τροχονομική παράβαση. Οι δύο αστυνομικοί ωστόσο είχαν υποψίες ότι κάτι άλλο έκρυβαν, υποψίες που βγήκαν αληθινές. Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο στο χώρο των αποσκευών βρέθηκε επιμελώς κριμένη μια συσκευασία που περιείχε 3 κιλά και 800 γραμμάρια ινδικής κάνναβής, 3 κουτιά με σφαίρες των 9 mm αλλά και 5 πτυσσόμενα στιλέτα  που ήταν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και ένα τσαντάκι. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγούν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή όπλων.  

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img