19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕλλάδα¨Τα χέρια σου σώζουν ζωές!¨ Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς και φροντιστές...

¨Τα χέρια σου σώζουν ζωές!¨ Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς και φροντιστές για την παροχή πρώτων βοηθειών σε βρέφη και παιδιά.

Ημερομηνία:

Με σύνθημα ¨Τα χέρια σου σώζουν ζωές!¨ ο Safer Life Greece, διοργανώνει ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς και φροντιστές, με στόχο την απόκτηση βασικών γνώσεων πρώτων βοηθειών που θα μπορούσαν να καταστούν σωτήριες για τη ζωή ενός βρέφους ή ενός μικρού παιδιού.
Το σεμινάριο ζωής το οποίο είναι δωρεάν και διαρκεί τρεις ώρες, θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Σαρωνικού.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
Βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών για τα περιστατικά που απασχολούν τους γονείς και τους φροντιστές βρεφών και μικρών παιδιών.
• Αποτελεσματική αναγνώριση θύματος που κατέρρευσε
• Ενεργοποίηση συστήματος πρώτων βοηθειών – σωστή επικοινωνία
• Θωρακικές συμπιέσεις υψηλής ποιότητας (ΚΑΡΠΑ)
• Τοποθέτηση θύματος σε θέση προστασίας αεραγωγού
• Αντιμετώπιση πνιγμονής από ξένο σώμα
Ένα εξαιρετικά χρήσιμο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει δωρεάν ο Safer Life Greece, υπο την αιγίδα του ΝΠΔΔ Αριστόδικος και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Επείγουσας Προ-νοσοκομιακής Φροντίδας.
Στους συμμετέχοντες που θα έχουν εγκαίρως κατοχυρώσει την θέση τους, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Από τους ειδικούς θα απαντηθούν οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Η παρουσίαση, απευθύνεται σε γονείς και φροντιστές βρεφών και μικρών παιδιών που προβληματίζονται και θέλουν να αισθάνονται σίγουροι ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν σωστά και έγκαιρα, πάντα σύμφωνα με τα τελευταία πρωτόκολλα πρώτων βοηθειών, κάποιο επείγον περιστατικό το οποίο μπορεί να συμβεί στο παιδί τους. Τον συντονισμό της δράσης έχει ο Πρόεδρος του Safer Life Greece Μάνος Πατσιαλίδης.
Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα εδώ ή στο 6947819406. https://docs.google.com/forms/d/12SyHqPf0b-uxm50iKxt1KUEHKrSapV_qXBeKdr-CUo4/edit

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img