16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΟι κρίσεις έφεραν ...υστερία σε απόστρατους και ΕΛΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης: «Αθλιότητες! Η...

Οι κρίσεις έφεραν …υστερία σε απόστρατους και ΕΛΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης: «Αθλιότητες! Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν.»

Ημερομηνία:

Μια καταγγελία από ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ που πριν λίγες μέρες είδε την πόρτα εξόδου από την ενεργό υπηρεσία, προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση στους κόλπους της ΕΛΑΣ. Μια καταγγελία που μυρίζει …ναφθαλίνη και αναφέρετε σε ένα υποτιθέμενο περιστατικό που έγινε πριν από δύο ολόκληρα χρόνια τον Νοέμβριο του 2021, αποσιωπήθηκε από τον εν λόγω αξιωματικό αλλά ανασύρθηκε στην μνήμη του μόλις πριν λίγες ημέρες που βγήκε στην αποστρατεία.   

 Καταγγελία που εμπλέκει τον τέως αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και νυν Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Καραμαλάκη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ότι άσκησαν πιέσεις στον συγκεκριμένο αξιωματικό ώστε να αφεθούν ελεύθερα τρία νεαρά άτομα που βρέθηκαν με μικροποσότητα χασίς στην κατοχή τους, επειδή ο ένας ήταν μέλος της οικογένειας του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Η απάντηση του Γ. Γρ. Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Καραμαλάκη

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, στα 40 χρόνια που αφιέρωσα στην Ελληνική Αστυνομία, που έρχομαι αντιμέτωπος με δημοσιεύματα τα οποία αμφισβητούν την προσήλωσή μου στο καθήκον, τη νομιμότητα και τη διαφάνεια. Αξίες που υπηρέτησα και υπηρετώ με αυταπάρνηση.

Ευτυχώς όλα αυτά είναι γνωστά στους χιλιάδες Έλληνες αστυνομικούς με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ στην υπηρεσία της ασφάλειας του πολίτη και της χώρας μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως και στους πολίτες, τους οποίους είχα επίσης την τιμή να υπηρετήσω στη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου και από τη θέση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για καταφανώς αναληθή, αβάσιμα και συκοφαντικά κατασκευάσματα. Για τα οποία και προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθούν ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστικά όργανα.

Πρόκειται για αθλιότητες!

Άξιο αναφοράς είναι ότι όλα αυτά ξεκίνησαν με την έναρξη της διαδικασίας των τακτικών κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μου είναι αδιανόητο να δεχτώ πως ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε παράνομη εντολή πριν από περίπου δύο χρόνια και αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει την ημέρα της αποστρατείας του.

Η ευθύνη τους για τη ζημιά που προκαλούν στο Σώμα είναι μεγάλη.

Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν.»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img