23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚοινωνία – ΈγκλημαΆνοιξαν πόλεμο με καλάσνικοφ οι Ρομά στην Δυτική Αττική! Γάζωσαν σπίτι στην...

Άνοιξαν πόλεμο με καλάσνικοφ οι Ρομά στην Δυτική Αττική! Γάζωσαν σπίτι στην Ελευσίνα – Αντίποινα για την επίθεση στην Αγία Βαρβάρα

Ημερομηνία:

Σε κατάσταση πολέμου βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα τουλάχιστον δύο φαμίλιες Ρομά στην Δυτική Αττική με άγνωστο μέχρι στιγμής κίνητρο αλλά με ορατό τον κίνδυνο να υπάρξουν αθώα θύματα από την εγκληματική τους μανία. Τα μεσάνυχτα τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες άνοιξαν πυρ με πολεμικά όπλα καλάσνικοφ και έριξαν 13 σφαίρες  σε δύο μονοκατοικίες που βρίσκονται στην οδό Παγκάλου  στην ΕλευσίΝΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία το ένα από τα σπίτια που ήταν και ο βασικός στόχος των οπλοφόρων ανήκει σε μια γυναίκα Ελληνίδα.

Η ένοπλη επίθεση προκάλεσε πανικό σε ολόκληρη τη γειτονιά ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας που προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να εντοπίσει τους δράστες.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι πιθανότατα πρόκειται για αντίποινα της ένοπλης επίθεσης που έγινε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Τότε δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή γάζωσαν επίσης με καλάσνικοφ οικία στην οδό Σωκράτους.



Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img