15.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚοινωνία – ΈγκλημαΓιος γνωστού επιχειρηματία ο 24χρονος που μαχαιρώθηκε από χούλιγκαν έξω από το...

Γιος γνωστού επιχειρηματία ο 24χρονος που μαχαιρώθηκε από χούλιγκαν έξω από το Εφετείο της Αθήνας

Ημερομηνία:

Ο επιχειρηματίας και πατέρας του θύματος της επίθεσης είπε  πως ο γιος του έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά έχει πολύ σοβαρά τραύματα.

Πώς έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός που δέχτηκε την επίθεση και τραυματίστηκε βρισκόταν στο Εφετείο μαζί με τον πατέρα του, καθώς θα ήταν μάρτυρας σε υπόθεση η οποία εκδικαζόταν σήμερα.

Όταν πήγαν να ελέγξουν στο πινάκιο τη σειρά της εκδίκασης, τότε οπαδοί αντίπαλης ομάδας τον εντόπισαν και τον στοχοποίησαν. Αφού του επιτέθηκαν λεκτικά, ένας από τους συγκεντρωμένους τον μαχαίρωσε στο μηρό.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης, διώχνοντας τους χούλιγκαν από το σημείο, ενώ παράλληλα προχώρησαν και σε 4 προσαγωγές. Οι αστυνομικοί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

το πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε σε παρακείμενη οδό από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην ανωτέρω επίθεση και συνελήφθησαν.

Να σημειώσουμε ότι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση συνεχίζονται.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img