21.8 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΑπόψεις“Ντροπή… Πέσαν πάνω να τους φάνε!” Του Θοδωρή Γιάνναρου  

“Ντροπή… Πέσαν πάνω να τους φάνε!” Του Θοδωρή Γιάνναρου  

Ημερομηνία:

Που θα φθάσει τελικά, η λασπολογία των βοθροκάναλων, όπως τα ονόμασε και ο λιγομίλητος αγωνιστής του λαού και Κολοκοτρώνης της νότιας Κρήτης, καπετάν Παύλος; Πότε θα σταματήσει αυτή η συνεχής προσπάθεια σπίλωσης της αξιοπρέπειας και της δολοφονίας χαρακτήρων, ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη μάχη για τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια, με στόχο την διαχρονική ευημερία των πολιτών αυτής της χώρας!

Κάποια εξ αυτών χαρακτήρισαν πεζοδρομιακή, την προσέγγιση των πραγμάτων από τον  υπουργό κο Σπίρτζη και σε κάθε περίπτωση πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη! Γιατί άραγε; Γιατί την αγωνία του για τις γυναικοκτονίες -ειδικά στη Ρόδο, την ονόμασαν εργαλειοποίηση,  επιχειρώντας  να αμαυρώσουν την εικόνα του συνδικαλιστή-πολιτικού, γεγονός που έφθασε να προκαλέσει την σφοδρή αντίδραση ακόμα και των κυριών Ακρίτα και Καββαδία;

Τόλμησαν να πουν, πως δήθεν ο λαϊκισμός και η μικροπολιτική αποτελούν εδώ και χρόνια το πλαίσιο δράσης του επαναστάτη υπουργού κου Σπίρτζη, και να ισχυριστούν πως ο ίδιος,  ακολουθώντας τη γνωστή διαδρομή μέσω του ΤΕΕ, της Τρ. Αττικής, των νταραβεριών και των νταραβεριτζήδων, κατάφερε να χωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και επί σειρά ετών να διοικήσει το υπουργείο Υποδομών ως αναπληρωτής υπουργός αρχικά και ως υπουργός στη συνέχεια!

Και η λάσπη των δημοσιογραφικών τρολ της Δεξιάς δεν σταμάτησα εδώ, αλλά συνέχισαν με τη μπετονιέρα της Πειραιώς να πετάνε λάσπη! Ισχυρίστηκαν πως ο Χρήστος Σπίρτζης, από πρώτο βιολί του Χρυσοχοΐδη επί σειρά ετών και πρόεδρος του ΤΕΕ, όταν ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε αναλάβει υπουργός Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Σαμαρά το 2012,  δεν δίστασε να περάσει… με ελαφρά πηδηματάκια απέναντι, στους Τσιπρο-Καμμένους, ψυχανεμιζόμενος μελλοντικές ευκαιρίες, να αναλάβει κεντρικό ρόλο στις υποδομές και να προκαλέσει… άκουσον – άκουσον, μη αναστρέψιμες επί χρόνια εξελίξεις στα μεγάλα έργα με τη συμπεριφορά, τη στάση και τις αποφάσεις του! Πόση χολή άραγε μπορούν να εκκρίνουν τα τρολ σε διατεταγμένη υπηρεσία, εις βάρος ενός ανθρώπου που προσπάθησε τα μέγιστα για το καλό του τόπου και άφησε σημαντικό έργο πίσω του.

Μιλούν οι άθλιοι για 4 εργολαβίες του άξονα Πάτρα – Πύργος που τις ανέλαβε ο κουμπάρος και φίλος του, Χρ. Καλογρίτσας… Ισχυρίζονται πως δήθεν νταραβερίζονταν με τον Κούτρα του Άκτορα και με τους Μπομπολαίους για τις 7 επεκτάσεις της Αττικής Οδού και ότι συζητούσε ακόμη και παράταση της σύμβασης της Αττικής Οδού για 10-12 χρόνια, καθώς και απευθείας ανάθεση των εργολαβιών, γεγονός που θα τίναζε σε δυσθεόρατα ύψη τον προϋπολογισμό του έργου…

Ποιο είναι το πρόβλημα σας βρε άθλια παπαγαλάκια; Ότι ο συγκεκριμένος υπουργός είχε πάντα την πόρτα του ανοικτή για τον οποιονδήποτε είχε να του πει κάτι και  διατηρούσε άριστες σχέσεις τόσο με μικρούς όσο και με μεγάλους εργολάβους δημοσίων έργων -που το πρόβλημα βρε αθεόφοβοι; Για ποιο πράγμα τον κατηγορείτε επιτέλους; Μήπως για το γεγονός πως ήταν ένας προσιτός για όλους υπουργός, που μόνη του σκέψη ήταν να βοηθήσει και να βρει λύσεις;

Προκειμένου να εξοντώσουν τον άξιο πολιτικό, τα κίτρινα ΜΜΕ επιτίθενται στον πρόεδρό του, ισχυριζόμενα πως το πολιτικό ζήτημα, που εγείρεται είναι η επιμονή του αρχηγού του να χρησιμοποιεί σε κομβικούς ρόλους συνεργάτες του, που έχουν δήθεν ταυτιστεί με τον παλαιοκομματισμό και τον λαϊκισμό, γαρνιρισμένο με ολίγη δόση ευγενούς πεζοδρομίου! Αν είναι ποτέ δυνατόν να κλιμακώνουν την επίθεσή τους στο πρόσωπο του “κυρίου με Κάππα κεφαλαίο”, Ραγκούση λέγοντας πως,  δεν είναι δείγμα γραφής ενός κεντρώου προσώπου ή ενός  σοσιαλοτέτοιου που επιθυμεί να βγάλει προς τα έξω ο Αλέξης Τσίπρας… όταν φθάνει στο σημείο να “προσπαθεί να χτίσει νέα οικοδομήματα… με φθαρμένα υλικά!” Ποιος είναι φθαρμένο υλικό,  βρε παπαγαλάκια της συμφοράς;

Στη συνέχεια η χύτρα της χολής, έβαλε στο στόχαστρο έναν άλλον άξιο και ηθικό πολιτικό, τον οποίον έχουν το θράσος να αποκαλούν… “γυρολόγο”  -τον Γιάννη Ραγκούση!

Αναρωτιούνται λοιπόν τα όρνεα: αν ο κος Ραγκουκσης έχει ακούσει ποτέ τι του σούρνουν όσοι έτυχε να συνεργαστούν ή να συμπράξουν μαζί του και συνεχίζουν την άθλια επιχείρηση κατεδάφισής του… γράφοντας πως ήταν ο Νο2 του Γ. Παπανδρέου  -το πουλέν του δηλαδή, με σύντομο πέρασμα από την πολιτική σκηνή και την περιθωριοποίησή του λίγο αργότερα. Μετά λένε πως προσπάθησε με νύχια και με δόντια να στήσει δικό του κόμμα, αλλά πάτωσε. Στη συνέχεια προσπάθησε να τα βρει με την Άννα Διαμαντοπούλου μπας και έβρισκε κάποιον να λέει τον πόνο του!  Είχε βαρεθεί λένε, ή γράφουν, να βγάζει λόγους μόνο στον καθρέφτη που είχε καρφωμένο στο υπνοδωμάτιο για τις πρόβες του σε πύρινους λόγους!

Μετά λένε τα τρολ, πως κι εκείνη την πούλησε και πήγε να γίνει…  αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, όπου για ακόμα νια φορά την πάτησε και…  πάτωσε. Για λίγο – συνεχίζει η λάσπη – το έπαιξε φίλος της Φώφης Γεννηματά, αλλά λίγο αργότερα χώθηκε με τα μούτρα στους Συριζαίους, όταν κατάλαβε πως ούτε εκείνη θα τον έπαιρνε δίπλα της για να τον κάνει…  υπουργό που ηπταν το όνειρό του.

Και η λάσπη στον ανεμιστήρα συνεχίζει κατά ριπάς!  Κανένας λένε, δεν τον ήθελε γιατί θα ήταν σοβαρό εμπόδιο στην προσπάθεια προσέγγισης των προοδευτικών δυνάμεων, αλλά… “όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη και καλή”… και ο Ραγκούσης το χαβά του… να το παίζει… πρώτος τη τάξει και πρωταγωνιστής.

Όλοι οι άλλοι όμως, εκείνη την εποχή, ούτε να τον δουν δεν ήθελαν.

Έτσι λοιπόν ο κος Γιάννης Ραγκούσης πέρασε στην αντεπίθεση: “…ζούμε νέο 1974 και η τότε απότομη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, δεν έγινε διότι έλαβε κάποια αντιλαϊκά μέτρα, αλλά γιατί παραδόθηκε στη διαπλοκή και έγινε  δορυφόρος και δεκανίκι της επάρατης Δεξιάς. Ξέχασε όμως – όπως ισχυρίζονται –  να αναφέρει πως ο ίδιος αποτελούσε τότε πρωτεργάτη της τότε βίαιης κατάρρευσης, καθώς και άμεσος συνομιλητής της διαπλοκής. Πως είναι δυνατόν να γράφουν τέτοιες αγδίες και τέτοιου είδους τερατώδη ψέμματα για τον Γιάννη Ραγκούση;

Ναι… ναι ξέρω, βρήκανε τώρα και νέο αφήγημα για να τον πλήξουν… και αυτό γιατί όπως και τον πρώτο  -τον Σπίρτζη, φοβούνται και τον Ραγκούση και τον τρέμουν!…

Βρήκαν λοιπόν τώρα, ψάχνοντας σαν τα τρωκτικά να βρουν μυθεύματα, για να πουν, πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Ραγκούσης έχτισε δήθεν βίλα στην Πάρο… και μάλιστα  με δάνειο για τρίτεκνους, που όμως δικαιούνταν η σύζυγός του και που σίγουρα δεν είναι βίλα, αλλά ένα ταπεινό άσπρο σπιτάκι με μια γούρνα για να πίνουν νερό τα πουλιά και να ποτίζεται ο λαχανόκηπός της οικογένειας… Οι δολοφόνοι χαρακτήρων, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις την βάφτισαν… πισίνα! Αν είναι δυνατόν…  με τέτοιες λασπώδεις υπερβολές να βαφτίζουν πισίνα… μια απλή γούρνα! 

Καλά δεν ξέρετε πως πρόκειται για την προσωπική του μόνιμη κατοικία, σε μια ανεμοδαρμένη ακρούλα στα βράχια ενός λόφου στην Πάρο, γράφει το έγκριτο Τοκουμέντο, την οποία την λιανίζουν οι αέρηδες όταν θεριεύουν τα μποφόρια… Για ποια τουριστική περιοχή μιλάνε οι παπαγάλοι του Μητσοτάκη, εκεί που ούτε τα αγριοκάτσικα δεν φθάνουν, παρά μόνο σπάνια, όταν σε περιόδους ξηρασίας διψάνε πολύ και διακινδυνεύουν το σκαρφάλωμα προκειμένου να πιουν νεράκι από τη γούρνα του φιλόζωου πολιτικού…  και εύγε και μπράβο του!

Τα τρία του παιδιά μένουν εκεί στο σπίτι όλο τον χειμώνα και το καλοκαίρι στριμώχνονται και τα τρία σε ένα δωματιάκι και νοικιάζουν όποτε τους τύχει εκεί στην ανεμοδαρμένη ερημιά. κανένα δωμάτιο σε τουρίστες που δεν μπορούν οικονομικά να αντέξουν με τις τιμές των καταλυμάτων στα τουριστικά θέρετρα… προκειμένου να κερδίσουν κάποιο χαρτζιλίκι στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε… Για ποιες 14.700 ευρώ νοίκι την εβδομάδα μιλούν οι κίτρινο-φυλλάδες  -σα δεν ντρέπονται οι ξεδιάντροποι δημοσιογράφοι που γράφουν αυτές τις κατινιές!

Και για να σκάσετε όλοι από τη ζήλια σας, σας πληροφορώ, πως οι δύο συγκεκριμένοι πολιτικοί, μαζί με τον αψύ κρητικό -τον καπετάν Παύλο, θα φροντίσουν να γκρεμίσουν την μονοκαθεδρία του νεοφιλελευθερισμού και να κυβερνήσουν για δεύτερη φορά την Ελλάδα!

 

Εσείς τι λέτε;;;

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Σχολικός εκφοβισμός και παιδική εγκληματικότητα!” Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Ε!… δεν τρέχει και τίποτα: κάτι πιτσιρικάδες πλάκωσαν στο...

«Τελικά, το αγκάθι θα γίνει τριαντάφυλλο;» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα τελευταία 40...

«Οι ψυχές ζητούν δικαίωση, ενώ η αλήθεια μπαζώνεται» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Ναι, το τραγικό συμβάν με τις δεκάδες θύματα  -αθώες...

«Η Πανδημία που βιώσαμε ήταν μόνον η αρχή!» Του Θοδωρή Γιάνναρου

Η παγκόσμια κοινότητα ήταν, είναι και συνεχίζει να παραμένει...

«Λεωφόρος Δικαιοσύνης, αριθμός 57» Του Θοδωρή Γιάνναρου

“Οι άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους κύριοι υψηλά...

Τελευταία Άρθρα

spot_img